24 Αυγ 2009

ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ...

...ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ.
Με τη σοφή παρέμβαση και διαμεσολάβηση, του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή και τη σύμφωνη πάντα γνώμη του George A. Papandreou, η κυβέρνηση του ανίκανου Καραμανλή, έφερε στην Ελλάδα τον Γερμανοποιημένο Χριστοφοράκο και διαπραγματεύεται σκληρά μαζί του, προκειμένου να τον εντάξει σε πρόγραμμα εθελοντικής συνεργασίας με τη Πυροσβεστική.
Συγκεκριμένα,... σύμφωνα με το Καραμανλικό Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα (Κ.Ε.Π. ακόμα κι εδώ ρε γαμώτο) "Στήνω Κώλο Σε Όλους", ο Χριστοφοράκος θα καταταγεί ως εθελοντής Προμηθοπυροσβέστης, με ειδικό σχεδιασμό, για να εκπροσωπεί άλλες 19 πολυεθνικές εταιρείες πέραν της ΖΊΜΕΝΣ
Σε όλες τις πλευρές, όλων ανεξαιρέτως των κοινοβουλευτικών κομμάτων, μιας σάπιας κατ' επίφαση δημοκρατίας, επικρατεί αισιοδοξία, ότι μετά από αυτή τη κίνηση εθνικής ενότητας όλων, μέχρι πρωίας θα έχουν σβήσει όλες οι φωτιές, θα έχουν καταπατηθεί δια της χρησικτησίας με δικαστική αναγνώριση, άλλα 772 οικόπεδα και ο Πρόεδρος της Βουλής, θα προσφέρει πεντόβολα από κεχριμπάρι στον Αλέξη, να έχει να το παίζει, μέχρι να εκλεγεί και βουλευτής με δικό του κόμμα και κουβαδάκι.
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
http://avragioz.blogspot.com/2009/08/blog-post_5933.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη