20 Αυγ 2009

Όλοι ζητούν την αποφυλάκιση κουκουλοφόρου της εξέγερσης

20/8/2009 , ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά την αποφυλάκιση του Θ.Ηλιόπ., που είναι προφυλακισμένος από τις 18 Δεκέμβρη 2008 μέχρι σήμερα, λόγω της συμμετοχής του στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. (εεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για αυτό είναι προφυλακισμένος δάσκαλε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; με βάση ποιό άρθρο προφυλακίστηκε για "συμμετοχή σε εκπαιδευτικό συλλαλητήριο";;; Θα μας τρελλάνεις δάσκαλε;;;; δεν ξέρεις ότι κατηγορείται για 3 κακουργήματα εναντίον της ανθρώπινης ζωής;)
Ο Θοδωρής Ηλ. είναι ο μόνος που εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένος, (αααααααααααααααααα, ο μόνος !!!!!!!!! Ο μόνος από τόσα παληκάρια !!!!!!! Ο μόνος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) ενώ.... όλοι οι υπόλοιποι έχουν αποφυλακιστεί, (τα είπαμε πολλές φορές για τους δικαστές), παρότι ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και υπερασπίζεται την αθωότητά του. (αυτό είναι επιχείρημα;;;;)

Ο Θοδωρής Ηλ. μετά την απόρριψη των αιτήσεων αποφυλάκισής του και την ανανέωση της προσωρινής κράτησής του για άλλους έξι μήνες ξεκίνησε απεργία πείνας στη φυλακή από τις 10 Ιουλίου.

Σήμερα διανύει την 42η ημέρα και η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.
Ζητούμε την άμεση αποφυλάκισή του.

Από τη Δ.Ο.Ε.
http://www.doe.gr/index.php?categoryid=3&p2_articleid=4835
Κοίτα δάσκαλε:
Όλοι έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες και κανείς δεν δικαιούται να απονέμει στον εαυτό του τον τίτλο του προοδευτικού ή του δημοκρατικού. Δεν έχουμε καμιά αντίρρηση να αποφυλακιστεί ο Ηλ/λος, ο Ταδόπουλος, ο Λαδόπουλος κι ο Ψαρόπουλος...αλλά μπορείτε επιτέλους να μας πείτε τι πρέπει να γίνεται κάθε φορά, που κάποιοι καίνε, σπάνε και ρημάζουν;
Αν π.χ. μια ομάδα αντιεξουσιαστών (έτσι, θα βαφτιστούν!) επιτεθούν στο πάντειο, με βόμβες, ρόπαλα, στιλέτα, κ.λ.π. και στείλουν ετοιμοθάνατους όσους είναι μέσα, στις εντατικές, μετά κάψουν τα αυτοκίνητα των καθηγητών στο πάρκιγκ του και μετά κάψουν όλα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (π.χ.) και μετά μπουκάρουν και σπάσουν όλους τους υπολογιστές στο Πάντειο, τους σερβερς όπου φιλοξενούνται το indymedia και άλλες πατριωτικές ιστοσελίδες και μετά βάλουν γκαζάκια στο σπίτι του καθηγητή Ηρακλείδη και μετά κάψουν τα γραφεία της Ελευθεροτυπίας και.....
ε, να μην πάει κανένας φυλακή;;;;;;
Δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό, να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στο Θοδωρή Ηλ. και απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ του, γιατί είναι ένας αγωνιστής, που παλεύει για τις ιδέες του, με τον δικό του τρόπο.
Όμως γιατί να μην κάνουμε το ίδιο, για κάποιους άλλους, που επίσης παλεύουν για τις ιδέες τους (πολύ διαφορετικές από του Θ.Η.) ;;;; Γιατί ειδικά κάποιες ιδέες πρέπει να προστατεύονται, ενώ άλλες να καίγονται με μολότωφ ;;;;
Γιατί κάποιοι όταν σπάνε κεφάλια είναι "φασίστες" ενώ κάποιοι είναι "αντεξουσιαστές";
Κοίτα δάσκαλε:
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΕ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ" ΚΑΙ "ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΝΟΜΟ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΕΤΑΙ !!!
Φτάνει πιά με τους μυξιάρηδες ψευτοεπαναστάτες, που είναι όλο μαγκιά, όταν είναι συγκεντρωμένοι σε αγέλες, με τις μολότωφ στο χέρι κι όταν τύχει και τους μαγκώσουν ξεσηκώνουν τον κόσμο με το κλάμα τους.
Άι σιχτίρ με τις κότες !
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Ένας δεν έχει τους όρχεις να βγει μπροστά στους δικαστές και να πει με το θάρρος που αρμόζει σε έναν επαναστάτη:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ !
VASILIS
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη