25 Αυγ 2009

Στον ανακριτή ο Αλέξης Γεωργούλης. Έμπλεξε.....


Ενα θερμό επεισόδιο στην καρδιά του Αυγούστου έζησε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα, ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός που κατάγεται από την περιοχή Αγιά του νομού Λαρίσης, ενώ διασκέδαζε σε γνωστό beach-bar της Βελίκας, που ανήκει σε φίλο του, έγινε αυτόπτης μάρτυρας ενός αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε μέσα στο μαγαζί, τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου. Εκτοτε λοιπόν ξεκίνησε και η μικρή περιπέτειά του εν μέσω διακοπών αφού αντί να κάνει βουτιές κάτω από τον καυτό ήλιο της Θεσσαλίας, μετέβαινε στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας και περνούσε την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του φίλου του, ιδιοκτήτη του bar. Ολα ξεκίνησαν όταν ....στο bar όπου διασκέδαζε ο Αλέξης Γεωργούλης, τα προκλητικά βλέμματα και η ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ θαμώνων και ανθρώπων που δουλεύουν στο χώρο της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα τη συμπλοκή έξι συνολικά ατόμων, με αποτέλεσμα οι τέσσερις να καταλήξουν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο από άγρια χτυπήματα. Η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει... μπαρούτι όταν δύο από τους πελάτες του μπαρ (από το χωριό Ποταμιά του νομού Λαρίσης) διαπληκτίστηκαν με έναν εργαζόμενο στην ασφάλεια του μαγαζιού καθώς και με έναν συνάδελφό του, που εργάζεται σε άλλο μαγαζί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, οι δύο φίλοι από την Ποταμιά, ενώ έπιναν τα ποτά τους, δέχτηκαν τα ειρωνικά βλέμματα και χαμόγελα των δύο άλλων. Τότε ο ένας από την παρέα ζήτησε εξηγήσεις γι’ αυτή τη συμπεριφορά από τον εργαζόμενο στην ασφάλεια του μαγαζιού. «Γιατί με κοιτάς έτσι;» ρώτησε, για να εισπράξει ως απάντηση: «Σήκω και φύγε, γ... τη μάνα σου». Αυτή η φράση έκανε έξω φρενών τον πελάτη καθώς τη συγκεκριμένη μέρα συμπληρώνονταν σαράντα μέρες από το χαμό της μητέρας του. Μετά από έντονο διαπληκτισμό, οι δύο φίλοι από την Ποταμιά έφυγαν από το μπαρ, όχι όμως... οριστικά. Λίγο αργότερα, επέστρεψαν με δύο ακόμη άτομα, τον αδερφό του ανθρώπου που ένιωσε να σπιλώνεται η μνήμη της μητέρας του και έναν ακόμη φίλο τους.

Τότε, ο Αλέξης Γεωργούλης είδε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του μια σκηνή που μόνο ως ηθοποιός φανταζόταν ότι θα μπορούσε να ζήσει. Τα δύο άτομα που εργάζονται στο χώρο της νύχτας έβγαλαν μαχαίρια και τραυμάτισαν τους υπόλοιπους τέσσερις, με αποτέλεσμα να διακομιστούν όλοι στο νοσοκομείο, οι δύο μάλιστα με σοβαρότερα τραύματα, αφού ο ένας έφερε χτυπήματα στο θώρακα και ο άλλος στην πλάτη. Οι δύο δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά τελικά συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου. Επίσης, είχε συλληφθεί και ο ιδιοκτήτης του beach-bar και φίλος του γνωστού ηθοποιού, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο κλήθηκε και κατέθεσε στον ανακριτή και ο Αλέξης Γεωργούλης, ως μάρτυρας υπεράσπισης του συμπατριώτη φίλου του. Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθησαν ελεύθεροι με καταβολή χρηματικής εγγύησης, όπως επίσης ελεύθερος αφέθη και ο ιδιοκτήτης του μπαρ και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
ESSPRESSO
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη