19 Αυγ 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!


Το επανέλαβα πολλές φορές, αλλά αυτό που κάνει ο άνθρωπος αυτός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι μια πραγματική επανάσταση!
Δίνει τη μάχη για την αλλαγή του συστήματος υγείας, με συμμάχους τους ίδιους τους αμερικανούς πολίτες κινητοποιώντας τους μέσω διαδικτύου!
Στο τελευταίο του μήνυμα προς τα εκατομμύρια των διαδικτυομένων οπαδών του, τους ζητά νε μετέχουν μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά σε μια ζωντανή στρατηγική συνάντηση που θα κάνει για να συντονίσει τις επόμενες κινήσεις του στο θέμα των μεταρρυθμίσεων

στην υγεία.
Τους ζητά να κάνουν ερωτήσεις και να υποβάλουν προτάσεις για τις επόμενες δράσεις για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων και το κυριότερο να τις ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ!
Ο πρόεδρος Ομπάμα θέλει συμμέτοχο μαχητή τον αμερικανό πολίτη στον πόλεμο κατά των συμφερόντων που λυμαίνονται τη δημόσια υγεία στις ΗΠΑ.
Δεν σχεδιάζει σε κάποιο πολιτικό γραφείο κινήσεις μόνο του, ούτε συμβουλεύεται …συμβούλους που εκπροσωπούν φαρμακευτικές εταιρείες!
Στο μήνυμά του, αφού ευχαριστεί τους 60.000 πολίτες που επισκέφτηκαν τα τοπικά πολιτικά γραφεία των γερουσιαστών και τους εξέθεσαν τις απόψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο θέμα της δημόσιας υγείας, αφού ευχαρίστησε για τις 11.906 τοπικές συγκεντρώσεις στις 50 πολιτείες – οι οποίες συνοδεύτηκαν με εκατοντάδες συνεντεύξεις τύπου- και αφού ευχαρίστησε για τα χιλιάδες ‘’ενοχλητικά’’ τηλεφωνήματα προς τα γραφεία των γερουσιαστών, ζήτησε από τους πολίτες να μην εφησυχάσουν και να προσέχουν γιατί ο αγώνας κατά των συμφερόντων συνεχίζεται αμείωτος.
Και κλείνει ο πρόεδρος το μήνυμά του:
‘’Αυτή η συνάντηση της Πέμπτης 20/8/2009 είναι η ευκαιρία μας να δεθούμε και να δράσουμε ως ομάδα, να πληροφορηθούμε τις τελευταίες εξελίξεις και να σχεδιάσουμε το πώς θα προχωρήσουμε στη νίκη. Δεν θέλετε να χάσετε.’’
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να υποβάλετε μια ερώτηση στον πρόεδρο
http://my.barackobama.com/forum

Αυτό είναι το μέλλον. Η αμφίδρομη στρατηγική στην πολιτική μέσω του διαδικτύου. Απλά στην Αμερική είναι ΠΑΡΟΝ…

Αναστάσιος Καζαντζίδης



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη