6 Αυγ 2009

Το κακό παράγινε στη Θεσσαλονίκη με τη βία των δήθεν οπαδών


Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά καλά η νέα "αθλητική" χρονιά και οι γνωστοί γνωστοί (αφήστε το παραμύθι με το "άγνωστοι") έκαναν την εμφάνισή τους. Δήθεν "οπαδοί" του Άρη και του ΠΑΟΚ, συνεχίζουν μια δήθεν κόντρα ΠΑΟΚτζήδων και Αρειανών. Επιτέθηκαν μέχρι και στους ..Νορβηγούς! Ποιός φίλαθλος το κάνει αυτό;
Η "ομάδα" είναι το πρόσχημα. Αυτοί οι ηλίθιοι απενεχοποιούνται αυτοαποκαλούμενοι "οπαδοί". Στην πραγματικότητα είναι οι τακτικοί θαμώνες της μοναδικής στα παγκόσμια χρονικά ελληνικής πατέντας, που λέγεται "άσυλο" (χτυπάω και κρύβομαι ανενόχλητος).

Και θα κατανείμουμε τις ευθύνες, χωρίς φόβο και πάθος:

1. Οι δημοσιογράφοι που χαϊδεύουν αυτιά, για να μη χάσουν "πελατεία" (μερίδιο ευθύνης 10%)

2. Οι πανεπιστημιακές αρχές, που φοβούνται να ζητήσουν τη βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. (10%)

3. Οι αστυνομικοί που "παίζουν" με τα "παιδιά", μη συναισθανόμενοι ότι το φαινόμενο πήρε τραγικές διαστάσεις και μυρίζει θάνατος (20%)

4. Οι πολιτικοί που ξέρουν ότι το "άσυλο", έτσι όπως κατήντησε είναι η απόλυτη ξεφτίλα της δημοκρατίας και προστατεύει τα φασιστικά ακραία τομάρια και στις κατ' ιδίαν συζητήσεις εκφράζουν την αηδία τους για αυτή τη γελοιότητα, αλλά δημόσια, φοβούνται να πουν τη γνώμη τους (20%)
και κυρίως,

5. Οι δικαστικοί, που χαρίζουν απλόχερα ...αθωώσεις, όταν πρόκειται για άτομα του "αντεξουσιαστικού" χώρου, ενώ αν είναι μεμονωμένοι φίλαθλοι (όπως ο καημένος με το λέηζερ) τους λιώνουν (ευθύνη: 40%). Κάποιος πρέπει να πάρει θέση σε αυτό, χωρίς φόβο και πάθος. Κοιτώντας την κοινωνία στα μάτια.

Δεν είναι οπαδική αντιπαράθεση. Είναι επίθεση ενάντια στη ζωή άσχετων με τις "κόντρες" πολιτών. Όπως η κοπέλα, που ανέβηκε τυχαία στο 10 του ΟΑΣΘ χθες και κόντεψε να χάσει τις ζωή της, όταν εγκλωβίστηκε στο λεωφορείο, βλέποντας κάποιους βλαμένους να προσπαθούν να κάψουν το λεωφορείο. Ελάτε στη θέση της κ.δικαστά κι αφήστε την ξεκούραστη καρέκλα σας. Αύριο θα είναι η σειρά της δικής σας κόρης.
image courtesy of REUTERS.COM
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη