25 Αυγ 2009

Oι εγγραφές των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ...

Καταρχήν, συγχαρητήρια στα παιδιά, που πέρασαν. Και φυσικά και σε αυτούς, που δεν πέρασαν ή πέρασαν σε άλλη σχολή από αυτή που θα ήθελαν: μια ιδέα είναι όλα παιδιά. Η επιτυχία βρίσκετε αλλού.

μας ρωτήσατε και απαντάμε :
Οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια, στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ), στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. θα γίνουν από 16 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2009.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΕΙ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ;

Ειδικά οι εισαχθέντες στο Β΄ εξάμηνο των ΤΕΙ αν δεν... εγγραφούν μέσα στην παραπάνω προθεσμία, μπορούν να εγγραφούν μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2010. Αν όμως ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για μετεγγραφή θα πρέπει οπωσδήποτε να εγγραφούν στο τμήμα της επιτυχίας τους από 16 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2009.


Η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Αγίου Νικολάου Κρήτης θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη