29 Σεπ 2009

Δ. ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ: «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΓΟΥΣ ΤΩΝ 100 ΗΜΕΡΩΝ!»

«Η μεγάλη συμμαχία του 1997 που στήριξε και στηρίζει τον Κώστα Καραμανλή συσπειρώνεται και πάλι, είναι έτοιμη για τη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη». Αυτό δήλωσε ο υπ. Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γαλαμάτης μιλώντας στο...

κέντρο Focus (περιοχή αεροδρομίου), σε πυκνό ακροατήριο πολιτών της ανατολικής Θεσσαλονίκης,.

«Οι πολίτες δεν θέλουν μάγους των 100 ημερών, δεν θέλουν ασαφή προγράμματα και λαϊκισμούς. Θέλουν αλήθειες, θέλουν σχέδιο, ξέρουν ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για τα δύσκολα προβλήματα» είπε, σχολιάζοντας τις θολές υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία.

«Όλοι εμείς που ανδρωθήκαμε πολιτικά με τις ιδέες και τα οράματα του ιδρυτή της μεγάλης μας παράταξης, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αισθανόμαστε περήφανοι για το έργο που πραγματοποιήθηκε σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Είμαστε υπερήφανοι για τα μεγάλα επιτεύγματα της κυβέρνησής μας σε ένα περιβάλλον δυσμενές και επιβαρυμένο. Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στην παράταξη της ευθύνης και των μεγάλων –ίσως και κάποιες φορές δύσκολων- αποφάσεων. Είμαστε περήφανοι που είμαστε νεοδημοκράτες» τόνισε.

«Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, ζητώ την ψήφο σας. Για να αγωνιστώ για εσάς με αγάπη για τον τόπο και την παράταξή μας, με σεβασμό στους συμπολίτες μου, με προσήλωση στην αποστολή μου, με εντιμότητα στις επιλογές μου, με καθαρότητα στις δράσεις μου. Για μια νέα πολιτική στο εσωτερικό της παράταξής μας, για μια νέα πολιτική στις δράσεις μας για την κοινωνία, για τον τόπο μας. Τελευταία ευκαιρία μη δίνετε σε κανέναν. Μην υποκύπτετε στις πιέσεις, στα παρακαλητά για να δώσετε τελευταία ευκαιρία. Δώστε ευκαιρία σ’ αυτόν που έχει ιδέες, σχέδιο, τόλμη και φρεσκάδα να τα εφαρμόσει» κατέληξε.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΤΟΥ Δ. ΓΑΛΑΜΑΤΗ

Ο Δημήτρης Γαλαμάτης την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009, το πρωί θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην πόλη του Λαγκαδά, όπου θα επισκεφθεί το Επαρχείο, την αγορά και δημόσιες υπηρεσίες.

Το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο Κολχικό και την Ανάληψη.

Στις 19.30 το βράδυ θα παραστεί στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην πλατεία Αριστοτέλους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη