30 Σεπ 2009

Π. Κοκκόρης: φτάνει πια η υποσχεσιολογία

Στην ακατάσχετη υποσχεσιολογία του ΠΑΣΟΚ και στις έωλες προτάσεις του για δήθεν πράσινη ανάπτυξη αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης σε συνάντησή του με καταστηματάρχες της κεντρικής αγοράς της πόλης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης και ειδικότερα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών.
Απαντώντας σε ερωτήσεις ιδιοκτητών καταστημάτων για την επόμενη μέρα της οικονομίας και το που θα οδηγηθούν οι επιχειρήσεις ο κ. Κοκκόρης τόνισε:
«Μόνη οδός είναι η σταθερότητα και η σιγουριά, που προσφέρει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Οι ενισχύσεις από τις τράπεζες με το ειδικό πρόγραμμα των 28 δισ. ευρώ, αλλά και τα πρόσθετα μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών έχουν δημιουργήσει κλίμα σταθερότητας. Η οικονομία μας αντέχει και θα αντέξει. Μην ακούτε τις σειρήνες, ούτε τις ανέξοδες υποσχέσεις. Τα τερτίπια αυτά είναι γνωστά και από το παρελθόν. Τώρα βέβαια το έχουν παρακάνει με την ακατάσχετη υποσχεσιολογία».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη