19 Σεπ 2009

Τι Πετρούλα, τι Πρετεντερούλα....


Παρατηρούμε τους λουσάτους των ΜΜΕ, στρατευμένους και μη, να διαγκωνίζονται ξεδιάντροπα στα τηλεοπτικά παράθυρα, προσπαθώντας να αποδείξουν, στον διαπλεκόμενο ή το κόμμα που υπηρετούν, πως είναι άξιος ο μισθός τους. Αγωνίζονται να πείσουν ή πιο σωστά να επιβάλουν τον επιδιωκόμενο στόχο του εντολοδότη τους, την αυτοδυναμία του έτερου κόμματος «εξουσίας». Ούτως ώστε να μην διαταραχτεί η πεπατημένη.
Στον αγώνα τους αυτό, ...
δοκιμασμένο (μέχρι πρότινος) δημοκοπικό εργαλείο, οι δημο(σ)κοπήσεις. Οι οποίες πλέον, δεν δείχνουν απλώς το κόμμα που θα νικήσει, άλλα δείχνουν (λέει) αυτοδύναμη νίκη αυτού. Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, ο Έλληνας έχει χάσει τελείως τον αυτοσεβασμό του. Έχει μετατραπεί σε ένα ανδράποδο, των μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού συμφερόντων που του ορίζουν εξολοκλήρου τη ζωή. Είναι ένα τυφλό, ιδιοτελές πλάσμα, με σκοτισμένη κρίση που του αρέσουν τα πολιτικά παραμύθια της σταθερότητας δια των αυτοδύναμων κυβερνήσεων του δικομματισμού.
Αν στην Ελλάδα του 2009 είναι αληθινά και δεδομένα τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, τότε ας πάρουμε ένα φτυάρι και έναν κασμά, να αρχίσουμε το σκάψιμο για να αποδείξουμε στους γύρο μας (εννοείται, τους «ισότιμους εταίρους» Μποτσουάνα, Αιθιοπία κτλ) πως υπάρχει και πιο κάτω από τον πάτο…
http://massmedia-gr.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη