24 Σεπ 2009

Ακόμη μια επίθεση "κουκουλοφόρων" με ξυλοδαρμό

ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ανάμεσα σε αρνητικά και θετικά), ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΜΑΥΡΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ". ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑ 100%. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΥΤΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕΣ.........ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ, ΠΑΝΕ ΧΑΡΑΜΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΣΤΑ DEBATES.
Αν θες τη συμβουλή μου: Προλαβαίνεις να γαμ....εις χωρίς σάλιο τον αστυνομικό διευθυντή, που ροχαλίζει και σε ροκανίζει.
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά....

Στο φανάρι έξω από την Βίλλα Αμαλίας μια ομάδα νεαρών που βγήκε από μέσα σταμάτησε όλα τα αυτοκίνητα που ήταν στο φανάρι και άρχισαν να χτυπάνε αδιακρίτως. Το ένα από αυτά ήταν Ταξί στο οποίο επέβαιναν μια παρέα από 15χρονα που μάλλον θα είχαν κάνει το λάθος να μην είναι σαν τα άπλυτα των Εξαρχείων -και ως εύκολος στόχος- δεχτήκαν βίαιη επίθεση με αποτέλεσμα δύο από τα παιδιά να μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο κτίριο είναι δημόσιο...ανήκει στον ΟΣΚ...αλλά είναι υπό παράνομη κατάληψη εδώ και αρκετά χρόνια.

Η επίθεση μάλλον έγινε επειδή οι αναρχικοί δεν είχαν την δυνατότητα να πάνε στον Αγ. Παντελεήμονα που γινόταν εκδήλωση των κατοίκων και ξέσπασαν σε άσχετο κόσμο και μάλιστα ανήλικους.

Για μια ακόμη φορά ...κράτος δεν υπήρχε πουθενά!
http://www.greekalert.com/2009/09/15.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη