3 Σεπ 2009

Ο ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

Όταν στις 26 Αυγούστου έγραφα αυτό http://taxalia.blogspot.com/2009/08/blog-post_9273.html είχα μια σοβαρή πληροφορία απο στέλεχος της Ν.Δ. και την μετέφερα.
Τότε δεν είχε μιλήσει ο Αλμούνια με τον Παπαθανασίου για την Οικονομία και για τη γνωστή ...παράταση. Ήταν νωπό το σενάριο με τις φωτιές. Μετά ήρθε ο Σουφλιάς...

με το γνωστό σύνδρομο του κακού βεζίρη ιζνογκούντ -που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη- και ο Καραμανλής άρχισε να ανεβάζει στροφές...στα κόκκινα.
Έβλεπε και τον Γιώργο Παπανδρέου απέναντι να λέει τις γνωστές γενικολογίες και ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Τα ταμεία άδεια. Εισπράξεις απο τις ΔΟΥ...καπούτ και τα σκληρά μέτρα του Αλμούνια προ των πυλών. Προσθέστε και τις κινητοποιήσεις των αγροτών που έρχονται, των Εξαρχικών σε λίγο καιρό για την επέτειο του Δεκέμβρη και το γλυκό ...έδεσε.
Εκλογές κύριε Γιώργο;
(Παπανδρέου και Σουφλιά....)
Πάρτες!

Υ.Γ.
Και όπως μου έλεγε ο δάσκαλός μου στην πολιτική τέχνη προχθές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο-ένας Νέστορας του Καραμανλισμού- όταν τον ρώτησα πως τα βλέπει τα πράγματα, απάντησε: Αναστάση, να προσευχόμαστε στην Παναγία και το Χριστό, να κάνουν το Θεό της Ελλάδας να μας προστατέψει απο τα κακά που έρχονται...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη