30 Σεπ 2009

Δημήτρης Γαλαμάτης: "Μετεξεταστέος ο κ.Παπανδρέου"


«Ήταν μια έκθεση ιδεών, αλλά για μία ακόμη φορά στο μάθημα αυτό ο Γ. Παπανδρέου έμεινε μετεξεταστέος». Με αυτή τη δήλωση ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γαλαμάτης σχολίασε την ομιλία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Αριστοτέλους επισημαίνοντας ότι:
«Θυμήθηκε δήθεν τη Θεσσαλονίκη αφού οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, στις οποίες και ο ίδιος συμμετείχε ως κορυφαίος υπουργός, την ξέχασαν για δύο δεκαετίες και την καταδίκασαν σε απομόνωση. Μίλησε αόριστα για τα έργα, χωρίς να γίνει συγκεκριμένος, ενώ μας ανακοίνωσε αυτό που έχει ήδη ανακοινωθεί, ότι δηλαδή θα γίνει διεθνής διαγωνισμός για την μετεγκατάσταση της ΔΕΘ! Ίσως είναι καινοτομία για το ΠΑΣΟΚ των ημετέρων εργολάβων που μοίραζε τα έργα χωρίς διαγωνισμούς…».

«ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ…»

«Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν τηλεοπτική διαφήμιση: τα παρουσιάζει όλα λαμπερά, όμορφα κι εύκολα, χωρίς κανείς να μπορεί να διαβάσει τα ψιλά γράμματα, τις κρυφές, σκοτεινές προθέσεις. Κι όμως τα έχουμε διαβάσει τα ψιλά γράμματά τους. Μερικά από αυτά ήταν η αποτυχημένη εξωτερική πολιτική και η απουσία μεταρρυθμίσεων στην παιδεία του Γιώργου Παπανδρέου ως υπουργού» δήλωσε λίγο νωρίτερα, μιλώντας σε συγκέντρωση εκατοντάδων φίλων του στο Πανόραμα. «Το μέλλον είναι μπροστά μας», τόνισε, «κι εμείς εδώ στη Νέα Δημοκρατία το κοιτάμε με αποφασιστικότητα και αίσθημα ευθύνης. Εμείς δίνουμε λύσεις, με τον αγώνα μας, με την απόφασή μας, με την ψήφο μας» συμπλήρωσε.

Ο Δ. Γαλαμάτης αναφέρθηκε εκτενώς στις συμπεριφορές εκείνες που πλήγωσαν την παράταξη, ζητώντας από τους παρισταμένους να μην ενδώσουν στα παρακάλια κανενός για τελευταία ευκαιρία. «Τελευταία ευκαιρία σημαίνει άλλη μια χαμένη τετραετία για τον τόπο, για την παράταξη, για την περιφέρειά μας» είπε χαρακτηριστικά. «Το γνωρίζετε καλά: δεν ήμουν βουλευτής των εδράνων, των διαδρόμων, των φωτογραφήσεων. Ήμουν και θα είμαι βουλευτής της δράσης, των πρωτοβουλιών, της λύσης προβλημάτων» κατέληξε.

«ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΤΑΣΗ ‘‘ΖΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ’’»

Σήμερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash 99,4 και στην εκπομπή του Νίκου Κακαουνάκη, μεταξύ άλλων, ο Δ. Γαλαμάτης τόνισε ότι «Κάποιες περιοχές στο περιαστικό δαχτυλίδι έχουν παρουσιάσει ραγδαία αύξηση πληθυσμού. Η τάση ‘‘ζω στην περιφέρεια, εργάζομαι στην πόλη’’ πρέπει να ενισχυθεί από την πολιτεία. Γι’ αυτό ακριβώς πρότεινα σε περιοχές με ραγδαία οικιστική ανάπτυξη να πραγματοποιείται απογραφή πληθυσμού κάθε δύο χρόνια ώστε να κατευθύνονται στις περιοχές αυτές τα κονδύλια που απαιτούνται για τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών στη σχολική στέγη, στο οδικό δίκτυο κ.α.».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Δ. ΓΑΛΑΜΑΤΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Αύριο Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, στις 9.00 θα επισκεφθεί την αγορά και χώρους εργασίας στη Μηχανιώνα, ενώ στις 19.00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Χαλάστρα (αίθουσα ΚΑΠΗ). Στις 20.30 ο Δ. Γαλαμάτης θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στα Λουτρά Λαγκαδά και στις 23.00 θα δώσει το παρών στο πάρτυ νεολαίας που διοργανώνουν φίλοι του στο Bar Caramelo στο Δρυμό.

Στις 9.45 το πρωί θα μιλήσει στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 97,5 στην εκπομπή του Κώστα Βαραγιάννη, ενώ στις 15.30 θα εμφανιστεί στην τηλεόραση Europe1.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη