24 Σεπ 2009

Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να απαντήσει στις γελοιότητες των Γερμανών.

Φανταστείτε κάποιος να σας ακρωτήριάσει το πόδι και μετά να σας λοιδωρεί επειδή …κουτσαίνετε! Κάπως έτσι φέρονται τα αφεντικά του 4ου Ράιχ που διέλυσαν τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της Ελλάδας. Βρέθηκε όμως κάποιος να τους απαντήσει. Ευχάριστη έκπληξη, ελπίζουμε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Δε μπορεί όοοολοι οι εμπλεκόμενοι στη δημόσια διοίκηση να έχουν πάρει δώρο Φερέτι και οικόπεδα στην αντίπαρο από τον Καραβέλα. Δε βγαίνει βρε αδερφέ!

Μπράβο στον Κωνσταντίνο Μπίτσιο. Διαβάστε τις δηλώσεις:

«Αντί για την εκ του ασφαλούς κριτική, η Γερμανία μπορεί να δεχθεί στην επικράτειά της έναν αριθμό μεταναστών που έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, για να εξετάσει εκεί τις αιτήσεις τους για παροχή ασύλου».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Μπίτσιος, με αφορμή δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine, όπου φιλοξενούνται δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας για το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Μεταξύ άλλων ο κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αφήνει αιχμές κατά της χώρας μας και θέτει το ερώτημα εάν η Ελλάδα έχει καταλάβει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης.

«Η τήρηση των βασικών ανθρωπιστικών αρχών στην Ευρώπη δεν επιτρέπεται να τίθεται εν αμφιβόλλω σε κανένα Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη