30 Σεπ 2009

Παναγιώτης Κοκκόρης: "Δε μένουμε στα λόγια"


Σε σχολικά συγκροτήματα του ανατολικού τομέα και του κέντρου της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε εγκαταστάσεις δημοσίων οργανισμών περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης.

Απευθυνόμενος σε εκπαιδευτικούς και διοικητικά στελέχη ο κ. Κοκκόρης απαρίθμησε τον αριθμό των σχολείων όλων των βαθμίδων, που κατασκευάστηκαν τα τελευταία χρόνια και...
λειτουργούν ήδη, τονίζοντας: «Εμείς δεν μένουμε στα λόγια, ούτε περιοριζόμαστε σε υποσχέσεις. Κάνουμε πράξη όσα προγραμματίζουμε και προχωρούμε σε στέρεες βάσεις και στον τομέα της παιδείας, με την πίστη ότι υπηρετούμε έναν από τους κύριους στόχους της ιδεολογίας μας, δηλαδή την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και την ανάδειξη της επιστημονικής έρευνας. Σε όλα τα θέματα προχωρήσαμε σε μεταρρυθμίσεις, ακόμη και στο πανεπιστημιακό άσυλο, μέσα από ευρύ διάλογο και σε κλίμα συνεννόησης. Έχει προχωρήσει σημαντικά και το σχέδιο για την αλλαγή του συστήματος εισαγωγής στα πανεπιστήμια, κάτι που θέτει σε νέες βάσεις και το έργο στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αυτή είναι η αλήθεια».

Αργότερα ο κ. Κοκκόρης είχε συναντήσεις με συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζομένους του ΟΣΕ και άλλων δημοσίων φορέων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη