14 Σεπ 2009

Φορτσάρει ο Καραμανλής, για ήττα με διψήφιο ποσοστό


Δυναμώνει ο πρόεδρος της Ν.Δ. την προσπάθειά του να χάσει με διψήφιο ποσοστό σε αυτές τις εκλογές, στόχος που μάλλον θα πραγματοποιηθεί !
Ο Κώστας Καραμανλής, άφησε εκτός ψηφοδελτίων τους Τσιτουρίδη, Δούκα, Παυλίδη, μετά τους Βουλγαράκη και Ρουσσόπουλο, εκτελώντας πιστά τις εντολές του ΄"ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ". Διέλυσε έτσι την παρέα των πιστών υποστηρικτών του,των ανθρώπων που τον ανέδειξαν και των "λογαχών", καθ' υπόδειξιν του (κανονικού) Πρωθυπουργού Γεωργίου Μπόμπολα.
Ο Σάββας Τσιτουρίδης, τόλμησε την προηγούμενη εβδομάδα, να...

απαντήσει σε ερώτηση για τους ανθρώπους, που σπρώχνουν τον Καραμανλή σε εκλογές και ανέβασε το δεξί του χέρι στο αυτί του, υπονοώντας τον κ.Γιώργο Σουφλιά.
Αυτό εξόργισε τον Πρωθυπουργό κ.Μπόμπολα, ο οποίος ζήτησε την κεφαλή Τσιτουρίδη (ένας από τους καλύτερους φίλους του κ.Καραμανλή, υπενθυμίζουμε) και φυσικά ο Κώστας Καραμανλής εκτέλεσε αμέσως τις εντολές Μπόμπολα. Στο ενδιάμεσο πρόλαβε να δώσει άλλες 5 ολοσέλιδες διαφημιστικές καταχωρήσεις στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", το οποίο τον μεταχειρίστηκε για μια ακόμη φορά σαν "μούλικο", σαν άτομο με νοητική καθυστέρηση.
Ασχολήθηκε με τα κοσμήματα της Νατάσας, με τα σχολεία των παιδιών του και με ένα σωρό προσωπικά ζητήματα του κ.Καραμανλή, με τρόπο που θα εξόργιζε οποιονδήποτε αρχηγό κόμματος, που εκπροσωπεί εκατομμύρια Έλληνες.
Έτσι, ο Καραμανλής εκνευρίστηκε κι έδωσε ....κι άλλη κρατική διαφήμιση στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", εκδότης του οποίου είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και αφέντης του ψευτοπρωθυπουργού, Γιώργος Μπόμπολας.
Πέραν όμως από την βέβαιη ήττα με διψήφιο ποσοστό, ο Κώστας Καραμανλής, κινείται με αποφασιστικότητα στην κατεύθυνση της πλήρους απαξίωσής του, από τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.
Θα μείνει ως ο πολιτικός, που απαγοήτευσε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τους οπαδούς του κόμματός του και σύντομα θα αποτελεί δυσάρεστη ανάμνηση στην ελληνική πολτική σκηνή, στην οποία δεν θα αφήσει τίποτε. Σε 10 χρόνια δεν θα θυμούνται, ούτε τα παιδιά του ότι υπήρξε πολιτικός.
Βάζω στοίχημα ότι μέχρι τις εκλογές, θα προλάβει να γευτεί τη γεύση της όψιμης ντομάτας (αφού δώσει μερικά ακόμη εκατομμύρια του Έλληνα φορολογούμενου, στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ". Αυτό είναι το πιό βέβαιο όλων).
14-9-2009, Δημοκράτης

και αντί επιμυθίου, ρίξε το βιντεο σκηνοθέτα:

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη