24 Σεπ 2009

Σταύρος Καλαφάτης και γιατροί της Θεσσαλονίκης

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης και υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης συναντήθηκε χθες βράδυ με στελέχη του ιατρικού κόσμου.
Ο κ. Καλαφάτης, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους δεκάδες παρευρισκόμενους γιατρούς, εξήρε την προσφορά του ιατρικού δυναμικού της χώρας στην αντιμετώπιση της νέας γρίπης και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που...
έγινε τα τελευταία χρόνια από την κυβέρνηση της ΝΔ για αναβάθμιση της δημόσιας υγείας.
Σε ότι αφορά την διεθνή οικονομική κρίση υπογράμμισε την αποτελεσματικότητα με την οποία την αντιμετώπισε η Κυβέρνηση Καραμανλή, ώστε η Ελλάδα να είναι η χώρα που υφίσταται τις μικρότερες συνέπειες σε σύγκριση με άλλες, ισχυρές ευρωπαϊκές οικονομίες.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στην μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο, που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από το βήμα της 74ης ΔΕΘ, τονίζοντας ότι θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Έκθεσης, θα «απελευθερώσει» έκταση 180 στρεμμάτων στην καρδιά της πόλης όπου θα δημιουργηθεί Μητροπολιτικό Πάρκο και θα συμβάλει στην ισόρροπη εξέλιξη της πόλης, με τη δυτική Θεσσαλονίκη να αποκτά το δικό της πυλώνα ανάπτυξης και αναβάθμισης. «Είχα την τιμή, εκτελώντας τις εντολές του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να είμαι επικεφαλής στο εγχείρημα για τη μετεγκατάσταση και να συνδράμω στην ενιαία έκφραση των φορέων της πόλης», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφέρθηκε επίσης, στην επιτυχία της σύστασης και λειτουργίας του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων, που ο ίδιος είχε την ευθύνη κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υφυπουργός Ανάπτυξης αλλά και στις πολιτικές κοινωνικής αρωγής που προωθήθηκαν κατά τη θητεία του στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο μεγάλο αναπτυξιακό έργο Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και επισήμανε τις επιτυχίες της εξωτερικής πολιτικής από το 2004 καθώς και τη «κόκκινη γραμμή» που έχει χαράξει ο Κώστας Καραμανλής στο ζήτημα των Σκοπίων.
Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αίσια έκβαση του εκλογικού αγώνα και για μία ακόμη φορά ξεκαθάρισε πως παραμένει «πιστός στη πατρίδα, τη ΝΔ και τους πολίτες».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη