10 Σεπ 2009

Το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ επισκέφθηκαν οι παίκτες του (βιντεο)


Εκατοντάδες ήταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν την Τετάρτη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στο περίπτερο του δικεφάλου του βορρά. Το «παρών» έδωσαν, επίσης, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου που μοίρασαν αυτόγραφα και αντάλλαξαν δώρα με τον κόσμο.
Ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη ΔΕΘ αλλά και στο...

επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ: «Είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ που έχει αυτή τη δυναμική που του παρέχει ο κόσμος. Η Θεσσαλονίκη σήμερα γιορτάζει και ο δικέφαλος συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή παρουσία του κόσμου του. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα και αισιοδοξούμε πως θα τα καταφέρουμε».
Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Μαλεζάς αφού εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά που βρέθηκε στο χώρο της Έκθεσης, όπου το «παρών» έδωσε τόσο πολύς κόσμος, είπε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ να μπει με το «δεξί» στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα: «Το ξεκίνημα έγινε στην Τούμπα κόντρα στο Λεβαδειακό, τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Τρίπολης».
Τέλος, ο Βιτόλο που είχε τα γενέθλια του σήμερα και δέχτηκε ευχές από όλους τους παρευρισκόμενους τόνισε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πως: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Τρίπολη για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία».

Πηγή: http://news.pathfinder.gr/sports/575549.html

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη