22 Σεπ 2009

Σταύρος Καλαφάτης


O Υπουργός Μακεδονίας Θράκης και υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης επισκέφτηκε το πρωί τις εγκαταστάσεις της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (ΔΟΥ) Φορολογίας Ανωνύμων Εταιριών Θεσσαλονίκης. Συναντήθηκε με την προϊσταμένη της Υπηρεσίας κα. Αναστασία Γιούργα καθώς και με τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ εργαζομένων ΔΟΥ Χαλκιδικής, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης κ. Χρήστο Μάμαλη. Αμέσως μετά, ξεναγήθηκε στους χώρους της ΦΑΕ όπου είχε την ευκαιρία να... συνομιλήσει με εργαζομένους και φορολογούμενους.
Ο κ. Καλαφάτης, υπογράμμισε πως η Κυβέρνηση Καραμανλή, ήταν και παραμένει η μόνη κυβέρνηση, που προσπάθησε και προσπαθεί με επιτυχία να «νοικοκυρέψει» τα δημόσια οικονομικά, χωρίς να επιβάλει νέους φόρους στους πολίτες. Αντίθετα, μείωσε τους φορολογικούς συντελεστές και προχώρησε σε μια φορολογική μεταρρύθμιση με πνεύμα κοινωνικής δικαιοσύνης, προστατεύοντας τα χαμηλά εισοδήματα. Τόνισε δε, πως η ασάφεια των προεκλογικών εξαγγελιών του ΠΑΣΟΚ, κρύβει δανεισμό που θα καταχρεώσει τη χώρα ή φοροεπιδρομή.
Ο κ. Σταύρος Καλαφάτης επισκέφτηκε στη συνέχεια το κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ στην οδό Αριστοτέλους. Συναντήθηκε με την διευθύντρια κα. Ευαγγελία Γιαννακούσκα – Κατακή. Ακολούθησε ξενάγησή του στους χώρους του Ιδρύματος, κατά τη διάρκεια της οποίας συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τους ασφαλισμένους, εκφράζοντας μεταξύ άλλων και την πεποίθησή του για την αίσια έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη