23 Σεπ 2009

Κύριε Καραμανλή αποδέχεστε τη πρόκληση για ανοιχτή τηλεμαχία ελεύθερου χρόνου με ερωτήσεις πολιτών;

Σχόλιο: Του καλάρεσε του Καραμανλή ο διάλογος των παράλληλων μονολόγων και ζητάει και επανάληψη!!! να μας πει τι; Τι έχει σκεφτεί έξι χρόνια και θα μπορέσει σε άλλα τόσα να μας πει για μια ακόμη φορά μία από τα ίδια;

Το αν επιθυμεί πράγματι ο κ. Καραμανλής ένα νέο Debate, ας μας δηλώσει ευθαρσώς ότι αποδέχεται μία ανοιχτή τηλεμαχία ελεύθερου χρόνου με ερωτήσεις πολιτών. Πολλοί bloggers μεταξύ αυτών και εμείς δηλώνουμε από εδώ τη συμμετοχή μας;

Κύριε Καραμανλή αποδέχεστε τη πρόκληση;

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολιάζει για "λευκή ισοπαλία", προφανώς εννοεί την εμφάνιση και ΟΧΙ την ουσία. Γιατί η διαφορά της... ειλικρίνειας και η αλήθεια των λόγων του καθενός αρχηγού ήταν εμφανής.

Για μας τους υποστηριχτές του ΓΑΠ το ζητούμενο είναι η άμεση εφαρμογή των υποσχεθέντων. Το ότι αυτό το πρόγραμμα θα πολεμηθεί είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο. Αυτό που ζητάει ο λαός είναι ισηγορία, ισοπολιτεία, κοινωνική πρόνοια σε ένα κράτος δικαίου όπου η βούληση του πολίτη να είναι στο κέντρο των αποφάσεων.

Η καθαρή πολιτική και οι θεσμοί της κοινωνίας πρέπει επιτέλους να αλλάξουν και οι πολιτικοί να βλέπουν τη παρουσία τους ως προσφορά στη κοινωνία των πολιτών και ΟΧΙ να εκμαυλίζουν με ρουσφέτια τη συνείδησή τους.

Αυτό περιμένουμε από τη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αυτό θα το χρεώσουμε στον ίδιο τον ΓΑΠ

Νάσος
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/09/blog-post_7133.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη