10 Σεπ 2009

Η κάστα των "απελευθερωτών" και "ανθρωπιστών" του Κοσόβου


Μία από τις προσφιλείς μεθόδους ελέγχου της εξουσίας είναι η ανέλιξη σε ύπατα αξιώματα ανθρώπων με κτηνώδη ένστικτα ώστε να είναι έρμαια σε κάθε είδους εκβιασμό.


Το αντιστρέφουμε: Είναι συχνό φαινόμενο η ανέλιξη αδίστακτων καθαρμάτων σε ύπατα αξιώματα ακριβώς διότι δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό και το... καπιταλιστικό σύστημα δεν “τιμά” τους εντίμους.


Σε λίγες ημέρες θα κοινοποιήσουμε ένα αποκαλυπτικό βίντεο για το πως στήθηκε η γενοκτονία των Σέρβων και άλλων μειονοτήτων στο Κοσσυφοπέδιο από τον Γερμανικό άξονα. Τον ίδιο άξονα που διέλυσε τα Ελληνικά δημόσια ταμεία με άξιους παραστάτες ντόπιους “ομοίους”.


Πρωταγωνιστικό ρόλο της οργάνωσης της προπαγάνδας που έστρωσε το χαλί για τη Νατοϊκή επέμβαση είναι ο περιβόητος πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας, Joerg Tauss.


Ο Tauss είχε αναλάβει το ευαίσθητο κομμάτι “διαφωτισμού” των μέσων για τα εγκλήματα των Σέρβων εναντίον αμάχων (το βίντεο είναι διαφωτιστικό για αυτά τα “εγκλήματα”). Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ήταν ο φυσικός σκηνοθέτης πλάνων που μεταδόθηκαν από το Γερμανικό ΥΠΕΞ όπου νεκροί αντάρτες του UCK παρουσιάζονταν ως φιλήσυχοι “άμαχοι”. Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του μετά την αποχώρηση των Σέρβων από το Κοσσυφοπέδιο: Νιώθουμε ανακούφιση και δικαίωση από τις εξελίξεις. Αποδεικνύεται ότι το ΝΑΤΟ ακολούθησε τη σωστή τακτική της επέμβασης. Αν δεν επεμβαίναμε, οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου δεν θα μπορούσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Τώρα μπορούν. Πρέπει όμως να ασκηθεί περαιτέρω πίεση στη Σερβία για να εγκαταλείψει τις ηγεμονικές της βλέψεις για τη χώρα (τι υποκρισία… ΓΑΠ επιμένεις ακόμα για τη μη αλλαγή συνόρων;) και να την αφήσει να επιστρέψει στη διεθνή κοινότητα. Οι ένοχοι για τους εκτοπισμούς, τον πόλεμο, τους βιασμούς θα πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη…


Ο κύριος Tauss συνελήφθει λοιπόν για κατοχή υλικού παιδικής


πορνογραφίας και ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του. Αυτός ο υπερευαίσθητος λοιπόν με τα ανθρώπινα δικαιώματα, ανήκει στα ανθρώπινα καθιζήματα. Ω τι σύμπτωση…


Για να μη νομίζετε ότι υπερβάλλουμε ή ότι έχουμε φιλοσερβική εμπάθεια, σας προκαλούμε να θυμηθείτε τον άλλο υπέρμαχο Σερβοφάγο και “Μακεδονομάχο” τον κύριο Μπεντίντ και τις περιβόητες δηλώσεις του.


Θα πάμε όμως ένα βήμα πιο πέρα. Στο Ολυμπία έχουμε ασχοληθεί διεξοδικά και χωρίς μισόλογα με το θέμα της παιδεραστίας. Σας προκαλούμε λοιπόν να αναζητήσετε τα σχετικά θέματα. Θυμηθείτε ποιοί Ελληναράδες Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη