8 Σεπ 2009

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ Στ.Μαύρος


Υπέβαλε την παραίτηση του από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΤΑ ο κύριος Σταμάτης Μαύρος, αφήνοντας ανεκπλήρωτες τελικά τις ενδόμυχες επιθυμίες των νεοδημοκρατών στα Ταχυδρομεία. Ούτε τετράμηνη σύμβαση...
εποχικού δεν πρόλαβε να κάνει.Μάλλον θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στο νομό Κυκλάδων.Δεν πρόκανε τελικά όμως να ολοκληρώσει τις εκδηλώσεις στα νησιά και να διαμορφώσει το προεκλογικό κλίμα υπέρ του.Η ξαφνική προκήρυξη των εκλογών σταμάτησε απότομα το έργο του... και οι προσδοκίες κάποιων έμειναν ανεκπλήρωτες.Τώρα κάποιοι άλλοι τρέχουν να ράψουν κοστούμια.


H άλλη άποψη:

Οι «πράσινοι» συνδικαλιστές των ΕΛ.ΤΑ. είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια «ο μήνας να θρέφει τους 11» γι’ αυτό και μόλις τους ξεβόλεψε ο διευθύνων σύμβουλος Σταμάτης Μαύρος με τις μεταρρυθμιστικές του βλέψεις περί ανταγωνιστικότητας του Οργανισμού, άρχισαν να του την πέφτουν με κάθε τρόπο. Κάποιοι από αυτούς ελπίζουν πως τώρα θα ησυχάσουν και θα επιστρέψουν στη νιρβάνα τους, μια και ως γνωστόν ο κ. Μαύρος πολιτεύεται στις Κυκλάδες. Ας μην τρέφουν ψευδαισθήσεις. Μπορεί ο Μαύρος να έμεινε για λίγους μήνες στα ΕΛ.ΤΑ., αλλά πρόλαβε να βάλει αρκετά πράγματα στη θέση τους, κι αυτά δεν αλλάζουν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη