21 Σεπ 2009

Ζαγοράκης: "Παραιτούμαι από τον ΠΑΟΚ" !


ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ !

Στη 13:00 το μεσημέρι θα αρχίσει το κρίσιμο έκτακτο Δ.Σ, που κάλεσε από χθες το βράδυ ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με αφορμή την ήττα από τον Ολυμπιακό και τις αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Φερνάντο Σάντος.
Πρόκειται, άλλωστε, για.... συνέχεια του χθεσινού μεταμεσονύχτιου Δ.Σ που τελείωσε λίγο πριν τις 2 το βράδυ!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του «δικέφαλου του Βορρά» κατέθεσε την παραίτησή του, αλλά οι παράγοντες της ομάδας προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν για να το ξανασκεφτεί και να μην πράξει εν θερμώ...
Εξάλλου, έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ υπήρχαν 25-30 οπαδοί της ομάδας οι οποίοι απαιτούσαν την απόλυση του Φερνάντο Σάντος. Ο Ζήσης Βρύζας είχε μια μικρή κουβέντα μεταξύ τους και προσπάθησε να τους ηρεμήσει.
Από τη μεριά του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, δεν θέλησε να πάρει θέση, ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και προσπαθώντας να μπει στο αμάξι του είπε στους συγκεντρωμένους φίλους της ομάδας ότι: «Εγώ τελείωσα από τον ΠΑΟΚ, αφήστε με!».
Δεν αποκλείεται αυτή ήταν μια από τι συνήθεις «απειλές» του «Ζαγόρ» για να «καλμάρει» τον κόσμο αν και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ φαινόταν αποφασισμένος για την απόφασή του να παραιτηθεί.
Όπως και να έχει, το σημερινό Δ.Σ αναμένεται κρίνει πολλά, όπως και για το μέλλον του Φερνάντο Σάντος, για τον οποίο άνθρωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν χθες ότι ίσως υπάρξουν εξελίξεις αν η ομάδα συνεχίσει έτσι…

SIGMALIVE.COM
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη