20 Σεπ 2009

Κύριε Καραμανλή, Πρωθυπουργό σε βγάλανε για να κάνεις πράξεις, όχι διαπιστώσεις!

"Το πανεπιστήμιο έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και αυτό δυστυχώς δεν είναι μαύρη προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε." γράφουν σε μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωσή τους οι φοιτητές.

Εδώ και καιρό λέμε μια σκληρή αλήθεια, που κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν. Επειδή θίγει οικονομικά συμφέροντα, αλλά κυρίως θίγει τη βόλεψη ορισμένων, που βρίσκουν ξεκούραστα, μισθό και "γκομενάκια" (!) Ναι ! Δυστυχώς, μόνο με αυτό... τον αγοραίο χαρακτηρισμό, μπορούμε να αποδώσουμε την αθλιότητα στην οποία έχει ξεπέσει το ΑΠΘ. Στον απόλυτο ξεπεσμό. Δε μιλάμε μόνο για τα προχθεσινά επεισόδια, κατά τα οποία συνελήφθησαν δύο δράστες οι οποίοι -όπως πάντα- ήταν ΕΞΩΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ.

Μιλάμε για τον κύκλο βίας, που όσο πάει ανοίγει και περισσότερο. Το ΑΠΘ ακούγεται ΜΟΝΟ και πρέπει να το καταλάβουν οι βολεψάκηδες καθηγητές του, μόνο, μα μόνο, όταν πρόκειται για επεισόδια. Για ξυλοδαρμούς. Έχει χαθεί η μπάλα. Το ΑΠΘ ταυτίστηκε με τη βία.

Και έρχεται σήμερα, 6 χρόνια μετά, ο αστείος και αδύναμος πρωθυπουργός, να μας πεί, ότι "κατανόησε πως τελικά θα έπρεπε να ενεργήσει διαφορετικά στο θέμα του ασύλου". Μα γι΄αυτό αδύναμε, αργέ και οκνηρέ Κωστάκη, σε ψήφισε ο λαός !!! Για να καταργήσεις αυτή τη γελοιότητα, που λέγεται άσυλο ! Χωρίς να λογαριάσεις τις αντιδράσεις των βολεμένων. Τι περίμενες δηλαδή; Να συμφωνήσουν τα λαμόγια που χρησιμοποιούν το άσυλο για να πουλάνε την "άσπρη" χαλαρά;

Για αυτό σε ψήφισε ο κόσμος σου αδύναμε πρωθυπουργέ. Όχι, για να την ξαναφέρεις ως ....θέμα συζήτησης, στην 3η σου εκλογική αναμέτρηση !!! Και γιατί να σε πιστέψουν τώρα; Αποδείχθηκες τραγικά αδύναμος.

Σε ένα θέμα που αγανάκτησε όλο τον κόσμο, που είχες το 80% του λαού μαζί σου, πέταξες το μπαλάκι στους πρυτάνεις. Αρνήθηκες να δεις το πρόβλημα, που είναι το ξύλο που πέφτει ανελέητα στα ΑΕΙ, κυρίως εδώ στο ΑΠΘ, και θυμήθηκες 6 χρόνια μετά, (σήμερα στη συνέντευξή σου στη ΝΕΤ), ότι κάποιοι έδερναν και έχτιζαν στα γραφεία τους καθηγητές.


Κι εσένα γιατί σε βγάλανε πρωθυπουργό; Για να κάνεις διαπιστώσεις ;;;;


Έχασες Κωστάκη, έχασες. Ακόμη και οι φανατικότεροι οπαδοί σου "μπούλη" σε ανεβάζουν, "μπούλη" σε κατεβάζουν, στα καφενεία. Τώρα είναι αργά.....Θα ξεχαστείς πολύ γρήγορα, ως ο πιό άτολμος πρωθυπουργός, που είχε αυτή η χώρα. Θα σε θυμάται μόνο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, για το περίεργο "χούι" που είχες, όσο σε ξεφτίλιζαν, τόσο να τους έχωνες κρατική διαφήμιση. Έπαθαν πλάκα, μαζί σου. "Όσο τον βρίζουμε, τόσο περισσότερα λεφτά μας δίνει", λένε και απορούν.

Δείτε τις ανακοινώσεις των φοιτητών στο http://www.dentnews.net/?p=6975
vas.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη