10 Σεπ 2009

Ανακοίνωση-δήλωση της Sony Bmg

Προς το ιστολόγιο taxalia:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT GREECE A.E.", που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, Λεωφ. Μεσογείων αρ. 311, και εκπροσωπείται νόμιμα.
-------------------------------------------
Υπέπεσε σήμερα στην αντίληψή μας ότι στο διαδικτυακό τόπο (internet) κυκλοφόρησε και απεστάλη προς αμέτρητο αριθμό αποδεκτών -κατά κύριο λόγο μέσα μαζικής ενημέρωσης- ηλεκτρονική επιστολή (e-mail), φερόμενη ότι έχει αποσταλεί από άγνωστο σε εμάς πρόσωπο
το οποίο εδρεύει στην αλλοδαπή και η οποία περιέχει ως συνημμένα μεταξύ άλλων, άκρως εμπιστευτικά αρχεία και στοιχεία της εταιρείας μας όπως συμβάσεις με καλλιτέχνες, οικονομικά στοιχεία και απόρρητες επιστολές της εταιρείας, και εν γένει έγγραφα αφορώντα την δραστηριότητά μας και καλυπτόμενα στο σύνολό τους από το επαγγελματικό απόρρητο.

Άμεσα αναθέσαμε με σχετική εντολή μας την σύνταξη και κατάθεση σχετικής μηνύσεως, ήδη δε έχει ενημερωθεί και προφορικώς ο αρμόδιος της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο οποίος επελήφθη σχετικώς της υποθέσεως.

Επειδή όλα τα ανωτέρω αποτελούν απόρρητα στοιχεία της εταιρείας μας

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Όπως απέχετε από οποιαδήποτε περαιτέρω διάδοσή τους ή αναπαραγωγή τους με οποιονδήποτε τρόπο

ΑΛΛΩΣ

Σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.
ΔΗΛΩΣΗ TAXALIA.BLOGSPOT.COM
Αξιότιμοι κύριοι,
ο δικτυακός ιστότοπος με τον διακριτικό τίτλο taxalia, δεν δημοσίευσε κανένα στοιχείο, που να εμπίπτει στα ανωτέρω και απέχει από κάθε αναπαραγωγή αυτών.
Το παρόν δημοσιοποιούμε, επειδή για άγνωστο τεχνικό λόγο δεν καθίσταται δυνατή η απάντησή μας στο μήνυμά σας !
Ευχόμεθα να ευοδωθούν οι προσπάθειες εντοπισμού του δράστη της παραβίασης επαγγελματικών απορρήτων της εταιρείας σας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη