27 Οκτ 2009

Κλειστό το Γ4 τμήμα του 1ου Γυμνασίου Συκεών

Με εντολή του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και μετά από πρόταση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) το Γ4 τμήμα του 1ου Γυμνασίου Συκεών Θεσσαλονίκης θα..

παραμείνει κλειστό για επτά (7) μέρες, αρχής γενομένης από αύριο 28 Οκτωβρίου 2009.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εθνικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας γρίπης, καθώς και την παρακολούθηση που γίνεται από το ΕΚΕΠΥ και το ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά με την εξέλιξη του νέου ιού γρίπης Α(Η1Ν1)ν στα σχολεία της χώρας, το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας ενημέρωσε τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης ότι μεταξύ των μαθητών του Γ4 τμήματος του 1ου Γυμνασίου Συκεών Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε σήμερα 27 Οκτωβρίου 2009 συρροή κρουσμάτων γρίπης.
Λόγω της συρροής των περιστατικών και με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΥΥΚΑ) καθώς και της Προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Πανδημία Γρίπης, προτάθηκε η παύση λειτουργίας του ανωτέρω τμήματος, για 7 μέρες, αρχόμενη από αύριο (28/10/2009).
Δεδομένου του επείγοντος της κατάστασης, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έδωσε άμεσα εντολή για το κλείσιμο του συγκεκριμένου τμήματος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη