3 Οκτ 2009

ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ ΟΜΩΣ ...ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ!


Γιατί δεν υπάρχει ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ απο τις διάφορες ομοσπονδίες των αθλημάτων στην Ελλαδα αντιμετώπισης των προκλήσεων των μεταλλαγμένων Βουλγάρων των Σκοπίων;
Αυτό αναρωτήθηκα όταν είδα την ΑΝΤΡΙΚΙΑ στάση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γιανιτσών, που αποχώρησε απο επίσημο αγώνα εξαιτίας των εχθρικών ενεργειών που δέχτηκε και την οποία σύγκρινα με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στάση άλλων ομοσπονδιών στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα..

με το τένις, όπου σε κάθε αγώνα με παίκτη των μεταλλαγμένων, στην εθνικότητα βάζουν φαρδιά πλατιά το MKD! Όπως έκανε για παράδειγμα τον Αύγουστο σε επίσημο αγώνα στο Κιλκίς διαιτητής ΕΛΛΗΝΑΣ, ο οποίος μάλιστα στο τέλος των αγώνων...βραβεύτηκε για την προσφορά του απο την πρόεδρο του συλλόγου!!!
Αν βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας, γιατί απορούμε με το MKD που έδειχναν οι Πολωνοί στους αγώνες μπάσκετ;
Ευθύνες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ έχουν όλοι οι Ελληνες αθάνατοι της ΕΟΕ που άφησαν να τους ξεφύγει το θέμα αυτό και δεν έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για να λέγονται τουλάχιστον FYROM!
Και εδώ να αναφέρω τη ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ, που ακούει στο όνομα Γιάννης Σγουρός, ο οποίος απέρριψε την αίτηση των γειτόνων μας για ένταξη στη Διεθνή Ομοσπονδία Άρσης βαρών για αναγνώριση με το όνομα «Μακεδονία» και τους ζήτησε, αν επιθυμούν ακόμα την ένταξή τους, να κάνουν νέα αίτηση με το όνομα «FYROM».

Ακόμα απαντούν...

Και στον αθλητισμό δυστυχώς ως συντεταγμένη πολιτεία, ακολουθήσαμε χειρότερη στρατηγική απο αυτήν που κάναμε στην πολιτική.
Και αυτήν την ανύπαρκτη στρατηγική πληρώνουμε σήμερα.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη