21 Οκτ 2009

ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ!!!


Κι όμως αγαπητοί αναγνώστες! Ο απίστευτος υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιλχάν Αχμέτ με αυτό το σύνθημα, προσπαθούσε να επηρεάσει τους μουσουλμάνους ψηφοφόρους της Ροδόπης για να τον ψηφίσουν!
Ενώ ο άλλος βουλευτής σήμερα του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν Αχμέτ, προπαγάνδιζε λέγοντας οτι ΄΄η ψήφος είναι ιερή και εκπορεύεται απο τον Θεό''
Γι αυτό κύριε Χατζηοσμάν 90 Πομάκοι του Κέχρου ψήφισαν χριστιανούς, προτιμώντας να ...''βράζουν'' στα καζάνια της κόλασης παρά να υποκύψουν στους θρησκευτικούς...

εκβιασμούς των κυρίων υποψηφίων βουλευτών. Η απογοήτευση του κυρίου Ιλχάν πρέπει να ήταν μεγαλύτερη καθώς σε όλα τα μουσουλμανικά χωριά του ν.Ροδόπης οι χριστιανοί υποψήφιοι πήραν πολλές ψήφους ενώ ο κ. Ιλχάν απέτυχε να εκλεγεί για μια ακόμη φορά.
Είναι φανερό οτι όσοι το παίζουν τούρκοι, είναι αυτοί που δημιουργούν μίσος ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους χριστιανούς. Μετατρέπουν το Ισλάμ σε θρησκεία μίσους. Αυτοί πρέπει να καταγγελθούν στους Ευρωπαικούς Οργανισμούς και στον ΟΗΕ για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Πομάκων και των γνήσιων μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης.

Πηγές: Ζαγάλισα(5/10/2009) και Χρόνος (3/10/2009)

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη