21 Οκτ 2009

Γιατί ο “Πατερούλης” θέλει και τον Αβραμό;


Αφού τα “βουνά” κατέβηκαν στην εξουσία, το μόνο που μας απομένει είναι να πάρουμε εμείς τα βουνά μήπως και γλιτώσουμε από αυτά που έρχονται. Η χθεσινή δημοσκόπηση της GPO μπορεί να ήταν φαινομενικά μία από τα ίδια αλλά είχε μια διαφοροποίηση αρκετά σημαντική για τις προθέσεις των εργολάβων της “ισχυρής” Ελλάδας που θα την πληρώνουν και τα δισέγγονα μας. Η βραχεία κεφαλή Αβραμόπουλου στο σύνολο των ψηφοφόρων που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα αφού σε ενδεχόμενο δεύτερο γύρο θεωρείται αδύνατον οι υποστηρικτές του Σαμαρά να ψηφίσουν Ντόρα. Το ίδιο βέβαια και οι υποστηρικτές του Ψωμιάδη. Στο σύνολο λοιπόν του εκλογικού σώματος, με ένα ποσοστό 24,1% ο Δ. Αβραμόπουλος παραγκωνίζει τον Α.Σαμαρά(22,4%) από την δεύτερη θέση και η υπεροχή της κυρίας Μπακογιάννη περιορίζεται στο 34,1%. Ο Π.Ψωμιάδης ανεβαίνει επίσης στο 7,7%.
Έχοντας ως δεδομένο ότι μετά άπό μια μεγάλη εκλογική ήττα η ειλικρινής τοποθέτηση των ερωτηθέντων είναι εξαιρετικά αμφίβολη, η GPO χτυπά ένα μεγάλο καμπανάκι στη Ντόρα που μόνο τυχαίο δεν είναι.
Πως όμως είναι δυνατόν η εταιρεία που φέρεται να έχει σχέσεις με τον γνωστό ως “πατερούλη” από την πρόσφατη διαλεύκανση (;) της απαγωγής Παναγόπουλου, να χτυπά “καμπανάκι” στην κυρία Μπακογιάννη; Πως είναι δυνατόν ένας ισχυρός άνδρας που έχει καλές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη* να επιλέγει τον Αβραμόπουλο (πολιτικό παιδί της οικογένειας) ως αντίβαρο;

Αναζητώντας λοιπόν τους πιθανούς συσχετισμούς, βρήκαμε την πανέμορφη, ειδυλλιακή υπόθεση του Νοσοκομείου Θήρας όπου με τη νομιμότατη μέθοδο “ΔΕΠΑΝΟΜ”, κατέληξε να πάρει το έργο η εταιρεία “Τοξότης” του Πατερούλη. Θα πείτε αφού είναι νόμιμο, άρα είναι και ηθικό.

Σωστά. Η ΔΕΠΑΝΟΜ λοιπόν χαρακτηρίζει το έργο “ειδικής φύσεως” και έγινε “δημοπρασία”, την οποία πήρε ο Τοξότης με “κονταροχτύπημα” εκπτώσεων της τάξης 1,2,3,4,5% αντίστοιχα! Έτσι. Νόμιμα και ηθικά.

Ήταν τέτοια η επιτυχία (βρε κανένας να μη μιλήσει, είδες ο πατερούλης;) που έγινε φάμπρικα στο νοσοκομείο του Αιγίου και (σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Παρόν” και στην Πάρο).

Έτσι λοιπόν, νόμιμα και ηθικά, ο κύριος Αβραμόπουλος έδωσε νέα ώθηση στον χώρο της υγείας, όπως άλλωστε ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος στο χώρο της δικαιοσύνης. Αυτό λοιπόν το “δημοσκοπικό δημιούργημα” της GPO με το “σύνολο των ψηφοφόρων” δείχνει ότι ο Πατερούλης έχει παντού εξώγαμα. Το αίμα άλλωστε, νερό δε γίνεται.

Υπάρχει πάντα και το θέμα της Μαφίας (της ορίτζιναλ Ιταλικής) που είχε και αυτή μια έφεση στα πεπραγμένα των Ελληνικών κατασκευαστικών, από Καλτσεστρούτσι εως Τρομπούκη. Εκεί πάλι φαίνονται κάποιες ενδιαφέρουσες διακομματικές συγγένειες που θα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο.

* Ο κύριος Καλογρίτσας διατηρεί καλές σχέσεις με τον επίτιμο αφού ακόμα Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη