16 Οκτ 2009

Έξω από τα ξενυχτάδικα, σήμερα η Δημοτική Αστυνομία

Από την αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :
To Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στις 23:00, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες 10 πόλεις της Ελλάδας, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τους «Responsible Young Drivers» του Βελγίου θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής διοργάνωσης «Ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα».
Η Δημοτική Αστυνομία, συνεχίζοντας τις ποικίλες δράσεις της για την προώθηση της Οδικής Ασφάλειας, θα συμμετέχει σε αυτή τη προσπάθεια που...
στοχεύει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού, παρουσιάζοντας
στους νέους ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί.
Δημοτικοί Αστυνομικοί μαζί με πλήθος εθελοντών, θα βρίσκονται έξω από γνωστά νυχτερινά κέντρα της πόλης για να ενημερώσουν τους επισκέπτες για την κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση.
Οι θαμώνες θα καλούνται να επιλέξουν από την παρέα τους τον «οδηγό της παρέας» ο οποίος αφού αποδεχτεί τον τίτλο θα είναι υποχρεωμένος να μη καταναλώσει αλκοόλ όλο το βράδυ. Κατά την αποχώρησή του και εθελοντικά θα περάσει από φιλικό αλκοτέστ για να αποδειχθεί αν τήρησε την υπόσχεσή του. Το μήνυμα της βραδιάς είναι «όλοι διασκεδάζουν, ένας δεν πίνει… ο οδηγός της παρέας».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη