2 Οκτ 2009

Βομβιστικές επιθέσεις στην Αθήνα

Αυτοσχέδιος ωρολογιακός μηχανισμός που ήταν τοποθετημένος κάτω από πλαστικό κάδο απορριμμάτων εξερράγη στις 20:12 στην οδό Γκυλφόρδου 6 με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές σε πρόσοψη κτηρίου και σε δύο σταθμευμένες μοτοσικλέτες.

Εν τω μεταξύ

Καταδικάζει το ΠΑΣΟΚ τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκδήλωσης της ΝΔ, κοντά στο Πεδίο του Άρεως, όπως και κάθε άλλη παρόμοια ενέργεια.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ εκφράζει...


παράλληλα τον προβληματισμό του, όπως και κατά την πρόσφατη επίθεση εναντίον των κεντρικών γραφείων του Κινήματος, για τους στόχους των δραστών και μάλιστα, σε προεκλογική περίοδο.
«Είναι προφανές ότι, οι εμπνευστές και οι δράστες αυτών των ενεργειών, επιχειρούν και να προκαλέσουν το φόβο στους πολίτες και να τρομοκρατήσουν και να καλλιεργήσουν σύγχυση», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Τονίζεται δε πως «πρόκειται για ενέργειες που στρέφονται εναντίον της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού».
«Eίναι αυτονόητο ότι, οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στην Δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΑΠΕ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη