11 Οκτ 2009

Τουρκική «εισβολή» στο σάιτ του Απόλλωνα Καλαμαριάς!


Σάλος και αγανάκτηση έχει προκληθεί στην Καλαμαριά από την είσοδο Τούρκων εθνικιστών χάκερ στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Τετάρτη (7/10). Η οθόνη γέμισε ύβρεις, αντεθνικά συνθήματα και φωτογραφίες εναντίον των Ελλήνων του

Πόντου, αλλά, ευτυχώς, οι αντίδραση των ανθρώπων του Απόλλωνα ήταν άμεση.



Η ανακοίνωση της Πέμπτης (8/10) από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

«Τα ξημερώματα της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου 2009, Τούρκοι Εθνικιστές χάκερ δημιούργησαν πρόβλημα στο αρχείο ειδήσεων και δελτίων Τύπου της επίσημης ιστοσελίδας της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς. Η οθόνη των επισκεπτών μας γέμιζε ύβρεις, αντεθνικά συνθήματα και φωτογραφίες εναντίον των Ελλήνων του Πόντου και των χαμένων Πατρίδων μας.

Μόλις αντιληφθήκαμε το γεγονός, ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας «Orionet», που φιλοξενεί της επίσημη ιστοσελίδα και το πρόβλημα λύθηκε αμέσως.

Επειδή και στο παρελθόν η ιστοσελίδα μας δέχθηκε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτά ή με εικόνες υβριστικά συνθήματα από Τούρκους επισκέπτες, έχουμε να αναφέρουμε το εξής: Απόλλων, Πόντος, Προσφυγιά, δοξάρι λύρας στην καρδιά.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς πάντοτε θα τιμά τους προγόνους και τις χαμένες Πατρίδες μας. Παρά τα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν θα πάψει ποτέ να είναι ομάδα άρρηκτα συνδεδεμένη με το Ποντιακό στοιχείο».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

http://www.sport-fm.gr/article/198709
e-pontos

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη