27 Οκτ 2009

Παραιτείται ο Μιχ.Τρεμόπουλος από το Ν.Σ.

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ

Την παραίτηση του από τα καθήκοντα του Νομαρχιακού Συμβούλου θα υποβάλει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 12:30, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Η παραίτηση θα υποβληθεί, όπως προβλέπεται από τον κώδικα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στη Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, (καθ. Ρωσσίδη 11). Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, θα συνοδεύεται από τη Νομαρχιακή Σύμβουλο της Οικολογίας Αλληλεγγύης, Δήμητρα Γωγάκου και την Ελεονόρα Ζώτου, η οποία θα τον αντικαταστήσει στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Αμέσως μετά ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων θα παραθέσει αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τιμήν των δημοσιογράφων με τους οποίους συνεργάστηκε κατά τα 11 χρόνια της συνεχούς παρουσίας του στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, στο εστιατόριο La Forchetta, στη οδό Σοφούλη 33.
Έχουν προσκληθεί επίσης νομαρχιακοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις με τους οποίους ο Μιχάλης Τρεμόπουλος συνεργάστηκε με ειλικρίνεια στο Νομαρχιακό Συμβούλιο για την προώθηση των μεγάλων θεμάτων που απασχολούν το Νομό Θεσσαλονίκης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη