31 Οκτ 2009

Πρωτοποριακή e-υπηρεσία για βιβλιόφιλους

Ξεκίνησε την λειτουργία του το BookStage.gr!
Το BookStage.gr δημιουργήθηκε από την ανάγκη των ανθρώπων για έκφραση.
Όραμά μας είναι να αποτελέσει τη μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη σκηνή έκφρασης.
Δίνει τη δυνατότητα σε συγγραφείς και δημιουργούς υλικού να δημοσιεύσουν ηλεκτρονικά το έργο τους και να ωφεληθούν από αυτό. Το όφελος είναι διπλό.
Από τη μια αφορά το οικονομικό σκέλος, πολύ σημαντικό κομμάτι για κάθε έναν που...
δημιουργεί και βλέπει τον κόπο του να ανταμείβεται και από την άλλη το ηθικό.
Διότι η αίσθηση της δημιουργίας αφήνει μια τεράστια ικανοποίηση στον καλλιτέχνη και όταν αυτός έχει και τη δυνατότητα μέσα από την πιο μεγάλη σκηνή έκφρασης, το BookStage.gr, να εκφραστεί ώστε να τον διαβάσουν, να τον μάθουν και άλλοι άνθρωποι και γιατί όχι να τον κρίνουν κιόλας, τότε το μυαλό ηρεμεί και η ψυχή γαληνεύει γιατί γνωρίζει πως έχει κοινό να απευθυνθεί! Γιατί γνωρίζει πως έχει την ευκαιρία να κερδίσει τη ζωή του!
Πρόκειται λοιπόν, για μια πρωτοποριακή υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να ανεβάσει το έργο του στο διαδίκτυο λειτουργώντας σαν ένας ηλεκτρονικός εκδοτικός οίκος.
Επίσης, το BookStage.gr έχει δημιουργήσει και το myBookStage.com, μια παγκόσμια ιστοσελίδα, οπότε παρέχει τη δυνατότητα σε όλους να γίνουν γνωστοί σε παγκόσμιο επίπεδο!
Από την άλλη, οι επισκέπτες του BookStage.gr – αναγνώστες μπορούν να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους ή σε φορητές συσκευές ανάγνωσης βιβλίων (e-book readers) ηλεκτρονικό περιεχόμενο (βιβλία) άμεσα.
Τα ηλεκτρονικά βιβλία (e-books) είναι βιβλία σε ψηφιακή μορφή που μπορούν να διαβαστούν από την οθόνη του υπολογιστή ή από κάποια εξειδικευμένη συσκευή ανάγνωσης. Πέραν του ότι αποτελούν μια λύση φιλική προς το περιβάλλον, τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι γενικά φθηνότερα από τα τυπωμένα, ενώ η πρόσβαση σε αυτά είναι εύκολη και άμεση.
Ευχόμαστε η περιήγησή σας στο BookStage.gr να είναι εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα.
Αλλά πάνω απ’ όλα ευχόμαστε να σας μεταδώσει έστω και για λίγο την αίσθηση της ελευθερίας της έκφρασης!
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του BookStage.gr. 10/2009
BookStage.gr - E. Τσιόβολου http://www.BookStage.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη