4 Οκτ 2009

O Δήμαρχος Γιαννιτσών για το ...Gas Megas

Nα μη ξεχνιόμαστε:
Δήλωση δημάρχου Γιαννιτσών Νίκου Παπανικολάου για το θέμα της αποχώρησης της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών από το τουρνουά του Ευρωπαϊκού Κυπέλου που διεξήχθη στα Σκόπια

Η απόφαση της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών να αποχωρήσει από το τουρνουά πρόκρισης της Β φάσης του Ευρωπαϊκού κυπέλλου Challenge Cup, που διεξάγεται στην πόλη Prilep των Σκοπίων, είναι μια απόφαση την οποία στηρίζουμε και επικροτούμε και θα έλεγα ως Δημοτική Αρχή αισθανόμαστε υπερήφανοι.

Ήταν γνωστή η προκλητικότητα των γειτόνων μας, που εκδηλώθηκε τόσο με την χρήση των ιστορικών και...
εθνικών μας συμβόλων, όσο και με τη συμπεριφορά τους απέναντι στην ελληνική αποστολή. Γι αυτό άλλωστε και η ομάδα της πόλης μας ταξίδεψε στα Σκόπια προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει ένα κλίμα όχι και τόσο φιλικό.

Ως δήμαρχος εκφράζω τη συμπαράσταση μου στο Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, στον προπονητή, τους συνοδούς και τις παίκτριες που με αποφασιστικότητα απάντησαν στη μεθοδευμένη αυτή προκλητική πράξη.

Με τη στάση τους έδειξαν ότι εκτός από τον αθλητισμό υπηρετούν αξίες και αρχές που μας τιμούν ως Έλληνες, ως Μακεδόνες και ως δημότες της ιστορικής πόλης των Γιαννιτσών.



Ο Δήμαρχος Γιαννιτσών

Νίκος Παπανικολάου

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη