9 Νοε 2009

5 εκατομμύρια ευρώ σας έδωσε ο Καραμανλής ρε αχάριστοι....

Μπράβο Κώστα! Στήριγμα της Ν.Δ. !
ΕΙΠΑ να καταπιώ οριστικά τη μεγάλη αδικία, αλλά ήλθε χθες η εφημερίδα «Το Παρόν» και σκάλισε την πληγή.
Μιλάμε για την κρατική διαφήμιση και τις καταχωρίσεις του Δημοσίου στις εφημερίδες.
Είναι απίστευτα τα επίσημα στοιχεία που αποκαλύπτει η εφημερίδα για το 9μηνο του 2009. Προσέξτε, λοιπόν, πώς η κυβέρνηση της Ν.Δ. (Ρουσόπουλου, Λούλη και Σία) μοίραζε τα κρατικά κονδύλια…

***
ΠΟΙΟ υπήρξε το πιο αντικυβερνητικό – αντινεοδημοκρατικό Συγκρότημα;
Το Συγκρότημα που εκδίδει το «Εθνος», βέβαια.
Ε, λοιπόν, στο «Εθνος» και στο Συγκρότημά του η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μόνο στους 9 μήνες του 2009, έκανε (κρατηθείτε) 426 καταχωρίσεις!!!
Και το αντικαραμανλικό Συγκρότημα εισέπραξε (ξανακρατηθείτε) 4.776.872 ευρώ ζεστό κρατικό χρήμα!!!


***
ΘΕΛΕΤΕ να δούμε τώρα τι μεταχείριση είχε το δικό μας Συγκρότημα; («Αδέσμευτος Τύπος», Κυριακάτικος «Αδέσμευτος Τύπος», Ραδιοφωνικός Σταθμός «ΠΑΡΕΑ 104 FM»).
Μόλις 86 καταχωρίσεις (έναντι των 426 του Συγκροτήματος του «Εθνους»!!!).
Να συμπληρώσουμε επίσης ότι στα ιλιγγιώδη ποσά κρατικού χρήματος δεν συμπεριλαμβάνονται τα τεράστια ποσά από ΔΕΗ, ΟΤΕ και γενικά από ΔΕΚΟ, όπου απλώς είναι μέτοχος το κράτος. Και αυτά τα ποσά ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια!!! (Και βέβαια δεν αναφέρονται και τα δεκάδες εκατομμύρια στο αντικαραμανλικό ΜΕΓΚΑ, της ίδιας ιδιοκτησίας!).
***
ΑΝΑΛΟΓΑ βέβαια είναι και τα επίσης τεράστια ποσά που δόθηκαν και στα άλλα αντινεοδημοκρατικά φύλλα!..
Δεν θα υπενθυμίσω την κυκλοφορία του «Αδέσμευτου», που τείνει να καθιερωθεί ως μόνη εφημερίδα της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης. (Και κυκλοφοριακά και ως σύμβολο).
Σημειώνω μόνο πως φυλλάδες με ημερήσια κυκλοφορία 200–300 φύλλων (ή και… καθόλου!) έχουν εισπράξει τριπλάσιο και τετραπλάσιο κρατικό χρήμα από τον Ομιλο του «Αδέμευτου»!
***
ΤΟ τραγελαφικό είναι ότι με όσο περισσότερο δημόσιο χρήμα μπούκωναν τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» τόσο πιο αντινεοδημοκρατικά εμφανίζονταν αυτά!..
Αντιλαμβάνεσθε τώρα, ελπίζω, γιατί οι ψηφοφόροι έστειλαν στον πάτο την κυβέρνηση των Λούληδων, των Ρουσόπουλων και των Σουφλιάδων…
Εκτός από την ανυπαρξία οποιασδήποτε επαφής με τους πολίτες της Βάσης, απομόνωσαν και τα λίγα φιλικά τους ΜΜΕ.
Και πρώτα απ’ όλα οι… «Λουδοβίκοι» «τιμωρούσαν» τον «Αδέσμευτο Τύπο» και τον Δημήτρη Ρίζο!..
…Ο οποίος –ακούς εκεί!– εκτός των άλλων έφθασε να καθίσει… 879 φορές στο εδώλιο των δικαστηρίων επειδή αγωνιζόταν για τη Ν.Δ.!..
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=4592

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη