1 Νοε 2009

Λαγός της Ντόρας, ο Μεϊμαράκης;

άρθρο του stoxos.gr
Ολομέτωπη επίθεση, ξεκίνησε ο Μεϊμαράκης, με αναφορά το '93 και αφορμή τα λεγόμενα του Σαμαρά προχθές στις Σέρρες για το δάκρυ του Καραμανλή (του πρώτου) για την Μακεδονία μας, που ποτέ δεν ξέχασε όπως είπε. Ο λαγόςτης Ντόρας (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ) σταμάτησε πλέον να τρέχει και επανήλθε στον γνωστό του ρόλο επιτιθέμενος σήμερα απο το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της Νουδούλας! "Μην μας λέτε ότι 'δεν πρόδωσα το δάκρυ του Εθνάρχη', γιατί εντολή του Εθνάρχη δεν ήταν 'διασπάστε την παράταξη και ρίξτε την κυβέρνηση'." είπε ο Μεϊμαράκης, που δέκα χρόνια πριν το 93, κι όταν στα πρώτα χρόνια του...
πιό σκληρού και μαρξιστικού ΠΑΣΟΚ κάποιοι ΟΝΝΕΔίτες μεταξύ των οποίων και ο Σαμαράς πολεμούσαν μόνοι τους το καθεστώς των πρασινοφρουρών, αυτός υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στο Πεντάγωνο. Και όχι οπουδήποτε στο πεντάγωνο αλλά στο γραφείο του τότε Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης Γεωργίου Πέτσου (Υπουργός ήταν ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου) Όταν απολύθηκε έγινε αμέσως και πραξικοπιματικά πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από την Ντόρα. Τα έχουμε ξαναγράψει και δεν θα βαρεθούμε να τα ξαναγράφουμε! Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε κι επειδή ο πρώην βαρύμαγκας πήρε θέση εμπλέκοντας Εθνικό Ζήτημα, είναι πως ο Πέτσος (βουλευτής Πέλλας τότε) στου οποίου το γραφείο υπηρετούσε, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ" και για αυτόν τον λόγο είχε μπεί και σε διαδικασία ελέγχου από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών... (ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...)
Τα ξέρεις αυτά Καρατζαφέρη ή δεν τα ξέρεις; Τα ξέρεις και μάλιστα καλύτερα από όλους... Γι αυτό και δεν έχεις καμιά δικαιολογία. ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Κι αν δεν τα θυμάσαι -λέμε τώρα- ρώτα τον Λάκη τον Πανόπουλο που ήταν παντού... τα κατέγραφε και τα άκουγε!
http://www.stoxos.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη