10 Νοε 2009

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ : «ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ»


Ο Δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής (Τρίτη), καθιερωμένης συνάντησής του με τους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι «τα τελευταία 11 χρόνια που ασκώ τα καθήκοντα μου ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, τα δημοτικά τέλη αυξήθηκαν συνολικά κατά..
63% και όχι κατά 120% όπως ψευδώς ισχυρίζεται η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης βεβαιώνω τους συνδημότες μας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν αντιμετωπίζει κανένα ταμειακό πρόβλημα, αφού πληρώνονται κανονικά όλα τα εντάλματα που φθάνουν στα ταμεία του Δήμου, υστέρα από τον έλεγχο νομιμότητας που υφίστανται από τον πάρεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου». Και πρόσθεσε : «Όταν ενταλματοποιηθεί οποιαδήποτε δαπάνη, οι πιστωτές μας πληρώνονται άμεσα, αφού υπάρχουν χρήματα στα ταμεία του Δήμου».
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος τεκμηρίωσε τα στοιχεία αυτά, παραθέτοντας, για τις αυξήσεις των τελών συγκεκριμένες αποφάσεις από συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου περασμένων ετών, αλλά και πρόσφατες οικονομικές καταστάσεις της Ταμειακής Υπηρεσίας για να αποδείξει την οικονομική επάρκεια του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη