22 Νοε 2009

Ψύλλου πήδημα ή ψηλού πήδημα?

Διαβάσατε αυτές τις ημέρες τα φορολογικά μέτρα του Καραμανλή? Συγγνώμη, του Γιώργου ήθελα να πω, διότι όπως καλα γνωρίζετε η διαφορά μεταξυ των δύο είναι




Οι γιατροί είναι εκείνοι που δεν πλήρωναν. 35 γιατροί του Κολωνακίου κατέστρεψαν την Ελλάδα. Και εμείς πανηγυρίζουμε ότι ο κος. Παπακωνσταντίνου "βρήκε" τους φοροφυγάδες, τρομάρα μας. Για τα "χοντρά" που έπεσαν για ηλεκτρικούς βραστήρες αυγών, για "προμήθειες όπλων" (προμήθεια=εκμοντερνισμός της λέξης μίζα), για τα λεφτά που βγήκαν έξω από την Ελλάδα με offshore και άλλα τέτοια, ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ. Τα γιατί?

Τα ξέρετε και τα καταλαβαίνετε. Κάναμε το λάθος να βγάλουμε κυβέρνηση Γιώργου (συμπεριλαμβανομένου του υπογράφοντος*) και είμαστε υπεύθυνοι για αυτά που μας συμβαίνουν. Και εάν ο Παπακωνσταντίνου ψάχνει για εύσημα επειδή "βρήκε" 35 γιατρούς που υπέσκαψαν το μέλλον της χώρας μας, ας καταγραφεί σαν η απόλυτη επικοινωνιακή πολιτική, ενώ στην ουσία ο λαουτζίκος (δηλαδή εσείς κι εγώ) θα πληρώσει και για το Χρηματιστήριο, και για τους βραστήρες αυγών και για τις "προμήθειες" όπλων και για τα ομόλογα και για το Βατοπαίδι.

Φίλοι και φίλες, συμμαχητές και συμμαχήτριες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, σύντροφοι και συντρόφισες,διαμαρτυρόμαστε για ψύλλου πήδημα. Γι αυτό το "πήδημα" τα κεφάλια μέσα?


ΥΓ:
* Ότι και να ψηφισαμε είναι σαν να ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ διότι ο τρόπος που ψηφίσαμε ή δεν ψηφίσαμε ανέδειξε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Όλοι φέρουμε ΕΥΘΥΝΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη