30 Νοε 2009

Αγαπητέ Ζήση Βρύζα....

Στις σοβαρές του καταγγελίες επανέρχεται ο ανγνώστης:
Επανέρχομαι στην προ εβδομάδας αναφορά μου και συνεχίζω λέγοντας ότι ο «ΣΥΡΙΟΣ» ποντικός που ξεκίνησε να εργάζεται ως μεταφραστής πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ κατάφερε να παραμείνει στο εσωτερικό της ομάδας, παρότι ο παίκτης έφυγε, από άλλο πόστο το οποίο και κατέχει έως και σήμερα. Λόγω λοιπόν της φύσης του αντικειμένου της δουλειάς του έχει πρόσβαση στα...
υλικά και αΰλα εσώψυχα της ομάδας.

Και θα αναφερθώ στα υλικά λέγοντας ότι ο ιματισμός της ομάδας με τα επίσημα διακριτικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταλήγει σε λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης χωρίς την άδεια κανενός αφού ο εν λόγω ποντικός προμηθεύει συγγενικό του πρόσωπο με φανέλες, φόρμες, μπλούζες κ.α. ο οποίος με την σειρά του τα πουλάει αφού διατηρεί πάγκο σε αυτές.

Αγαπητέ μας πρόεδρε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα, μάτωσες, πόνεσες και ίδρωσες την φανέλα του ΠΑΟΚ και θεωρώ αδιανόητο να αποδέχεσαι τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες είναι εις βάρος της ομάδας ειδικά σε αυτή την περίοδο εξυγίανσης και κάθαρσης που όλοι από την θέση μας προσπαθούμε γι΄αυτό. Ανακαλύψτε τον και ξηλώστε τον και αν δεν φτάνουν οι δύο καταγγελίες, υπάρχουν και άλλα τα οποία θα δημοσιευτούν εάν αυτό δεν γίνει και αναφέρομαι στα αΰλα που σημειώθηκαν παραπάνω.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ.

Μετα τιμής
ΟΠΑΔΟΣ -4-
(τα στοιχεία μου υπάρχουν στο blog "taxalia")
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη