2 Νοε 2009

Υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από το ΑΠΘ


«Υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης (Γ.Δ.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, με στόχο την υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων στη διαδικασία αναζήτησης υποτροφίας για σπουδές στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και..
απόφοιτους και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00, στο αμφιθέατρο των Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. «Αλέξανδρος Τσιούμης».
Στην εκδήλωση θα υπάρχουν παρουσιάσεις για υποτροφίες και σπουδές από το British Council (Μ. Βρετανία), από το Ιταλικό Ινστιτούτο (Ιταλία), από το Γαλλικό Ινστιτούτο (Γαλλία), από την Πρεσβεία της Ισπανίας (Ισπανία), από το DAAD (Γερμανία), από το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών (Ολλανδία), από το Τμήμα Σπουδών του Α.Π.Θ. (για υποτροφίες – κληροδοτήματα του Α.Π.Θ.) και από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (υποτροφίες που διαχειρίζεται το Υπουργείο). Θα ακολουθήσει συζήτηση στην οποία μπορούν οι παρευρισκόμενοι να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους. Επίσης, θα διανεμηθεί υλικό για υποτροφίες και σπουδές στις ΗΠΑ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη