6 Νοε 2009

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗ ΝΤΟΡΑ


Πριν από μόλις 24 μήνες η ΝΔ ήταν κυρίαρχη και οι νεοδημοκράτες έκαναν πλάκα στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι θα πάνε μαζικά να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές υπέρ του “Γιωργάκη” για να μείνουν για πάντα στην εξουσία. Τώρα όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι παντοδύναμο αλλά το Μαξίμου μαθαίνουμε ότι επιθυμεί σφόδρα την επικράτηση της Ντόρας Μπακογιάννη. Βρε πώς έρχονται όλα τούμπα τόσο σύντομα!.

ΥΓ: Την αιτία που το Μαξίμου θέλει να βγει η Ντόρα θα την πούμε τις επόμενες μέρες

Αυτά γράφει το http://www.enimerosi24.gr/.

Διαβάστε τώρα τι λένε και οι δικές μας πληροφορίες:

Γιατί το ΠΑΣΟΚ προσεύχεται γονατιστό να βγει η Ντόρα

Σε περίπτωση που εκλεγεί η Ντόρα, το κυβερνών κόμμα θα προσπαθήσει να «σπάσει» το επικοινωνιακό παιχνίδι το οποίο θα θελήσει να στήσει η Νέα Δημοκρατία με την ανανέωση της ηγεσίας της. Θα αρχίσουν έτσι τα πραγματικά όργανα αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση για την Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens και οι όποιες άλλες διαδικασίες προκειμένου να εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψης για τον Χριστοφοράκο, θα επιχειρηθεί να προωθηθούν τότε – γι αυτό και δεν ανακινούν ακόμα το θέμα από το ΠΑΣΟΚ παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους.

Οι πληροφορίες λένε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ θα παίξει δυνατά τα όποια στοιχεία πιθανόν να διαθέτει για τα ψηφιακά κέντρα, τα τηλέφωνα και τις άλλες «χορηγίες» της Siemens στην Αγία Οικογένεια. Και φυσικά θα επαναφέρει στην επικαιρότητα τη στενή σχέση που είχε ο Μ. Χριστοφοράκος με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Με λίγα λόγια, το ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει να κρατήσει στην επικαιρότητα το θέμα της Siemens ώστε με την Ντόρα αρχηγό να έχει χαθεί το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα που ευαγγελίζονται στη Νέα Δημοκρατία.

Φωτοτυπία: Σε ένα από τα στοιχεία της λίστας με τα δωράκια της Ζήμενς φαίνεται με ημερομηνία 22-11-2001, “ηλεκτρονική αλληλογραφία για παράδοση στην Ευρυτανία”. Άραγε, ποιος γνωστός/η ή φίλος/η του κ. Χριστοφοράκου έχει σημείο αναφοράς του την Ευρυτανία

πηγη:antinews.gr


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη