5 Νοε 2009

ΑΡΗΣ: Θερμή υποδοχή στον Εκτορ Κούπερ


Ο νέος προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, πάτησε ελληνικό έδαφος και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμφωνία του με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Γεμάτος όρεξη και φιλοδοξίες ο Αργεντινός τεχνικός.
"Ήρθα με μεγάλη όρεξη και μεγάλα όνειρα. Είμαι πολύ χαρούμενος κι ελπίζω να πάνε όλα καλά. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για..
την υποδοχή, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα!", τόνισε ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος θα προπονήσει τη νέα του ομάδα το μεσημέρι και πιθανότατα θα καθίσει στον πάγκο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα το Σάββατο.
Η προπόνηση θα γίνει στο "Κλεάνθης Βικελιδης", ενώ ενδέχεται να είναι ανοικτή για τον κόσμο, κάτι το οποίο θα αποφασιστεί σύντομα...
Ο Κούπερ έχει ζητήσει να περάσουν όλοι οι παίκτες από εργομετρικές εξετάσεις, για να διαπιστώσει το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης, ενώ το συμβόλαιο του σπουδαίου τεχνικού, έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι, έναντι 550.000 ευρώ, με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.
goal.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη