19 Νοε 2009

Συνελήφθη μουσικός της εκπομπής "Αλ Τσαντίρι" του Λαζόπουλου


Είναι εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη, είναι μουσικός και παίζει στη ζωντανή εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου Αλ Τσαντίρι news.

Σε περιπέτειες μπήκε η οικογένεια του διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, καθώς ο αγαπημένος του εγγονός συνελήφθη προχθές στα Εξάρχεια κατηγορούμενος για...
συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά την πορεία του Πολυτεχνείου.

Πρόκειται για τον 21χρονο μουσικό Στέφανο Παπαγγελίδη, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας Δέλτα στην οδό Τοσίτσα κάτω από το σπίτι του τη στιγμή που ανέβαινε, όπως ο ίδιος λέει, στη μοτοσικλέτα του. Αντιθέτως, οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν υποστηρίζουν πως πετούσε πέτρες στους μοτοσικλετιστές της ομάδας Δέλτα στη Λ. Αλεξάνδρας. Κάποιοι από αυτούς συγκράτησαν τα χαρακτηριστικά του και στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

Στον εισαγγελέα, όπου οδηγήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους οκτώ συλληφθέντες -οι τρεις είναι ανήλικοι- ήταν ο μοναδικός με την επιβαρυντική κατηγορία ότι φορούσε κουκούλα. Ο ίδιος εντούτοις είπε πως πρόκειται για το προστατευτικό του κράνους που έχουν οι μοτοσικλετιστές και το φορούν ως επένδυση για προστασία από το κρύο, καθώς καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας όμως του άσκησε ποινική δίωξη με τις κατηγορίες της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της διακεκριμένης περίπτωσης απρόκλητης φθοράς αντικειμένου (σπάσιμο πεζοδρομίου). Εκτός των παραπάνω, του ασκήθηκε επιπλέον δίωξη με τις διατάξεις του νόμου περί κουκούλας.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως τη στιγμή της σύλληψής του ήταν κάτω από το σπίτι του έτοιμος να ανέβει στη μοτοσικλέτα του προκειμένου να πάει στα στούντιο του Alpha, καθώς είναι μουσικός και παίζει στη ζωντανή εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Για το λόγο αυτό φόρεσε την κουκούλα του κράνους κι εκείνη τη στιγμή τον συνέλαβαν. Βέβαια, στον εισαγγελέα παραδέχθηκε πως ήταν στην πορεία του Πολυτεχνείου, πλην όμως δεν είχε συμμετοχή στα επεισόδια.

Ο 21χρονος μουσικός και εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη παίζει και στη λαϊκή ορχήστρα του παππού του, ενώ θεωρείται ένας από τους ταλαντούχους και ανερχόμενους μουσικούς.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη