28 Νοε 2009

Το Ουράνιο Τόξο άνοιξε γραφείο στην Έδεσσα.

Καλά, για νέο μας το λες, θα μου πείτε?
Ο φίλος μας ο abecedar (абецедар) όμως μου παραπονιέται ότι το taxalia δεν είναι δημοκρατικό μπλογκ, αφού απέκρυψε αυτό το σημαντικό γεγονός. Τώρα άντε να του εξηγήσεις ότι η πυγμαχία μεταξύ της Ντόρας και του Αντώνη, τους έφαγε...
Ιδού λοιπόν.
http://abecedar.blogspot.com/2009/11/blog-post_26.html
Εγκαίνια νέων γραφείων του κόμματος των εθνικά Μακεδόνων στην Ελλάδα Ουράνιο Τόξο στην Έδεσσα στις 15.11.09. Βίντεο με υπόκρουση παραδοσιακής μακεδονικής μουσικής .
http://www.youtube.com/watch?v=EcusPCVRmGc

Θα την πω την κακία μου... Ακόμα δεν μπορούν να το χωνέψουν στο Ουράνιο Τόξο, που τα εγκαίνια των νέων τους γραφείων στην Έδεσσα, γίνανε χωρίς την παρουσία Χρυσαυγητών κι άλλων ανεγκέφαλων. Πιστεύω ότι ακόμα ψάχνουν ποιός φταίει που δεν ενημερώθηκαν οι "υπερπατριώτες" να κάνουν φασαρίες. Όπως μπορεί να καταλάβει ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, οι επεμβάσεις τύπου Χρυσής Αυγής, στις εκδηλώσεις των Ουρανιοτοξιτών, είναι το θείο δώρο γι' αυτούς γιατί τους δίνει "όπλα". Και τώρα? Τόσα έξοδα, τόσος κόπος και τίποτα? Ούτε ένα "ουστ"? Ούτε μιά πέτρα ρε αδερφέ? Που είναι οι παλιές καλές εποχές, όταν χρειαζότανε δυο διμοιρίες ΜΑΤ για να κρατήσουν μακριά τους "παλικαράδες"?
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη