10 Νοε 2009

Όμηροι ληστών μάνα και κόρη

Μπαράζ ληστειών σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας σε Περιστέρι και Μάνδρα Αττικής.

Στη Μάνδρα σημειώθηκε το πιο σοβαρό περιστατικό, καθώς μια μητέρα με την κόρη της έζησε τον τρόμο μέσα στο ίδιο της το σπίτι, όταν δύο οπλοφόροι εισέβαλαν από..

ανασφάλιστο παράθυρο. Κράτησαν ομήρους τη μάνα και την κόρη της για τουλάχιστον μισή ώρα προκειμένου να τους πει πού έχει χρήματα και χρυσαφικά. Τελικά, οι δράστες άρπαξαν 1.000 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά άγνωστης αξίας και εξαφανίστηκαν.

Χθες τα ξημερώματα δύο οπλοφόροι διέπραξαν δύο ληστείες στο Περιστέρι, τη μία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, από όπου άρπαξαν από τον υπάλληλο χρήματα κι ένα ρολόι, ενώ λίγη ώρα μετά λήστεψαν περίπτερο στην ίδια περιοχή.

Στην περιοχή του Νέου Κόσμου στη 01.00 τα ξημερώματα δύο κουκουλοφόροι λήστεψαν πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, αρπάζοντας 400 ευρώ, ένα ρολόι και ένα φορητό υπολογιστή από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Στο μεταξύ, στο Μενίδι σπείρα διαρρηκτών χτύπησε αποθήκη με γεωργικά μηχανήματα. Αφού πρώτα διέρρηξαν δύο φορτηγά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο προαύλιο τις επιχείρησης, φόρτωσαν στις καρότσες διάφορα γεωργικά μηχανήματα αξίας περίπου 65.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Τέλος, στο Περιστέρι έπειτα από έρευνες συνελήφθησαν δύο Γεωργιανοί οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει δεκάδες διαρρήξεις σε διαμερίσματα της περιοχής. Στην κατοχή τους βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, αξίας περίπου 60.000 ευρώ.

espresso newsletter
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη