6 Νοε 2009

Αντιπολιτευτικές υπερβολές (και από το taxalia)

Γράφει ο φίλος blogger activistis:
Με γαργαλάει. Δεν μπορώ να κρατήσω ασχολίαστες κάποιες αναρτήσεις που χαρακτηρίζονται από μια αντιπολιτευτική διάθεση (καλώς) αλλά στηρίζονται σε γεγονότα που δεν μπορούν να την υποστηρίξουν (ικανώς και επαρκώς).
Παράδειγμα 1ο: ......
......
Παράδειγμα 2ο: Δεν μπορείς να εγκαλείς Υπουργό επειδή αποσπά από άλλη δημόσια υπηρεσία υπάλληλο στο Υπουργείο του. Αυτό τι είναι κυρία Μπατζελή; Ακόμη κι αν έχει συγγενική σχέση. Δεν έχει να κάνει με την αξιοκρατία. Αποτελεί απλώς μια...
μετάκληση υπαλλήλου που είναι συνήθης.
Παράδειγμα 3ο: Είναι περίεργο το ερώτημα σε ανάρτηση με τίτλο Γιατί να είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ και να πληρώνω; Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την απογοήτευση του Πασόκου και υποψήφιου βουλευτή του κινήματος καθώς αναφέρει. Και κυρίως δεν μπορούμε - κι αισθανόμαστε άσχημα γι' αυτό - να απαντήσουμε στα κύριο και αγωνιώδες ερώτημά του γιατί το έκανε. Και δεν μπορούμε επίσης να καταλάβουμε για ποιό λόγο είναι κακό να αναλαμβάνουν γενικοί γραμματείς κάποιοι που δεν "έτρεξαν" όπως ο συγκεκριμένος. Εκτός αν υπονοεί ότι - ενδεχομένως - τα δικά του προσόντα είναι υπέρτερα τα των καθηγητών (στην πλειονότητά τους) που κατέλαβαν τις θέσεις. Σε αυτήν την περίπτωση θα ηδύνατο η ανάρτηση να είχε τίτλο " η χαμένη αθωότητα της αξιοκρατίας" και θα έπρεπε να συνοδεύεται από ανάλογα στοιχεία.
Αντίλογος
Πηγή/ link: www.activistis.gr
..
σ.σ.taxalia: Επειδή το 2ο παράδειγμα αφορά άρθρο του taxalia, να διευκρινίσω ότι:
"Δεν μπορείς να εγκαλείς Υπουργό επειδή αποσπά από άλλη δημόσια υπηρεσία υπάλληλο στο Υπουργείο του. Αυτό τι είναι κυρία Μπατζελή; Ακόμη κι αν έχει συγγενική σχέση. Δεν έχει να κάνει με την αξιοκρατία. Αποτελεί απλώς μια μετάκληση υπαλλήλου που είναι συνήθης."
λέει ο φίλος activistis.
Συμφωνούμε απόλυτα !
Μόνο που όταν αυτή η "συνήθης μετάκληση υπαλλήλου", γινόταν επί "δεξιάς", 20 εφημερίδες μαζί και 10 τηλεοπτικά κανάλια, έριχναν ομοβροντίες και ουρλιάζανε ως αγέλη λύκων την επόμενη μέρα και ζητούσαν την παραίτηση της κυβέρνησης, ο δε Μιχάλης Καρχιμάκης, έστελνε το απoκαλυπτικό e-mail, σε 4.500.000 παραλήπτες καταγγέλοντας την οικογενειοκρατία και τότε εμείς γράφαμε αυτά που λές εσύ φίλε activisti.....
τα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν ακόμη κρατημένα....και μπορούμε να βγάλουμε 100 τέτοιες περιπτώσεις.
Και ασχολήθηκα με το θέμα "Μπατζελή", για να αποδείξω πόσο πολύ εκτίθεται κανείς όταν είναι κομματόσκυλο. Αυτά που καταγγέλουν οι πολιτικοί, τα κάνουν όταν εκλέγονται. Νομίζω ότι μόνο χθες και σήμερα βγάλαμε εδώ, πολλές αποδείξεις !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη