21 Δεκ 2009

10 πράγματα που μ’ έμαθα την εβδομάδα που έφυγε


10 πράγματα που μ’ έμαθα την εβδομάδα που έφυγε :

1)Τι έγινε με το σχέδιο 100 ημερών του Παπανδρέου? Ότι έγιναν και τα 16 εκατομμύρια εμβόλια(!!!!!) που παραγγείλαμε κατά της γρίπης των χοίρων.!! Έμειναν στο ράφι!

2)Έχουν δίκαιο οι finincial times. Πως γίνεται μια σοβαρή(!) χώρα 11 εκατομμυρίων κατοίκων να παραγγέλνει 16 εκατομμύρια εμβόλια?

3)Αχ σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα? Άντε, πως και πως περιμένουμε τον λατρεμένο ρεπόρτερ να μιλήσει με τον...
Κλεάνθη Τσιρώνη για την τιμή της γαλοπούλας.

4) Αλήθεια πόσοι αστρολόγοι υπάρχουν? Όλοι προικισμένοι είμαστε σε αυτή τη χώρα? Τι ακριβώς σπουδάζει ένας Αστρολόγος? Υπάρχει σχολή Μελλοντολόγιας? Παίρνουν από κάπου κάνα πτυχίο? Διότι, δεν μπορώ να αποδεχτώ το γεγονός ότι η Λίτσα Πατέρα, πχ, παίρνει τριπλάσιο μισθό από μένα.

5)Αρχίζω να αναθεωρώ για την καθαριότητα. Μετά από καιρό καθάρισα την οθόνη του PC και βλέπω επιτέλους χρώματα.

6)Και μια που αναφέρθηκα σε χρώματα ορίστε και δυο ειδησούλες χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ. Ενώ η Lady Gaga, η πιο πετυχημένη τραγουδίστρια του 2009 αποκάλυψε ότι είναι ιδιαίτερα καταθλιπτική, η Καίτη Γαρμπή εν όψει του 2010 ανακοίνωσε ότι Θα ξαναγεννηθεί και θα αλλάζει ύφος!!!

7)Σημαντική πρόοδο στην υπόθεση της κλιματικής αλλαγής έφερε η διάσκεψη της Κοπεγχάγης. Μαντόνα και Μπιγιονσέ θα ξεκινήσουν μια σειρά θεματικών συναυλιών με θέμα το περιβάλλον!!

8) Οι ''Ράδιο Αρβύλα'' βραδινοί. Οι συντοπίτες μου που έχουν βαλθεί να αναδείξουν την ποιότητα στην τηλεόραση Θα ξεκινούν στις 11.00. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια.

9)Το show που ετοιμάζει ο δημιουργός του δημοφιλούς μουσικού Pop Idol θα ονομάζεται "if I can Dream" και θα μεταδίδεται online αλλά και μέσω ραδιοφώνου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2010. Ένα νέο φορμάτ που εκμεταλλεύεται τις νέες διαδραστικές τεχνολογίες στο έπακρό τους. Ένα ακόμη γεγονός που φανερώνει ότι η τηλεόραση, σύντομα θα εκλείψει (με τη σημερινή της τουλάχιστον μορφή).

10)Ποια είναι η λέξη που ακούστηκε περισσότερο το 2009? « Οικονομική κρίση»

Υπομονή λίγες μέρες συνέλληνες. Που θα πάει, Θα κάνει ξαστεριά. Η δεκαετία των μηδενικών τελειώνει και πραγματικά δικαιολογεί απόλυτα τα δυο κουλούρια που την απαρτίζουν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη