2 Δεκ 2009

ΟΔΟΣ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΟΥ 26 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αγαπητοί,
Αναγκαζόμαστε ποιά αφού φωνάζουμε σε αυτιά που δεν ακούν καθόλου να γράψουμε σε σας μήπως και γίνει τίποτα με την πολύπαθη οδό Καυτατζόγλου η οποία από 6 λωρίδες κυκλοφορίας (3 ανά κατεύθυνση) έχει μείνει με δύο και σ΄αυτές με δυσκολία κινούντο τα οχήματα. Αιτία τα διάφορα συνεργεία αυτοκίνητων κατά μήκος της οδού τα οποία έχουν μετατρέψει την οδό και τα γύρω στενά σε ένα απέραντο παρκινγκ και επηρεάζουν άλλο λίγο και άλλο πολύ την κίνηση στο δρόμο και τα πεζοδρόμια .
Τρανό παράδειγμα το συνεργείο στον αριθμό 28 της οδού (ΚΑΨΑΛΗΣ) το οποίο έχει...

μετατρέψει σε φέουδό του τον δρόμο μπροστά από το συνεργείο, το πεζοδρόμιο και τον παράδρομο Κιλκισίου 11Α που είναι γωνία με το συνεργείο του.Αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής και προπαντός του παράδρομου να μην μπορούν να κινηθούν από τα παρκαρισμένα οχήματα (ένα εξ αυτών κλίνει μονίμως την είσοδο στον παράδρομο) και να κινδυνεύει και η σωματική τους ακεραιότητα.
Παρά τις επαλειμμένες συστάσεις στον ιδιοκτήτη, στον δήμο και στην τροχαία ο εν λόγω κύριος συνεχίζει απτόητος όχι μόνο να προκαλεί αλλά και να απειλεί.
Οι παρατηρήσεις που τού κάναμε αφορούν τα παρακάτω.
1. Μη στάθμευση οιουδήποτε οχήματος(αυτοκίνητα-τρέιλερ-μηχανάκια) στην πάροδο Κιλκισίου 11 Α. Παρακώλυση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων.
2. Μετακίνηση του οχήματος που είναι μονίμως σταθμευμένο στην είσοδο της παρόδου Κιλκισίου 11 Α. Παρακώλυση κυκλοφορίας οχημάτων.
3. Άμεση απομάκρυνση ελαστικών (φθαρμένων και μη) από το πεζοδρόμιο και τον δρόμο μπροστά από το κατάστημα σας. Παρακώλυση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων καθώς και δυσοσμία στα τριγύρω διαμερίσματα.
4. Λειτουργία A/C απέναντι από διαμερίσματα της πολυκατοικίας μας που δημιουργούν αφόρητες συνθήκες διαβίωσης.
5. Μη στάθμευση και κάθε είδους επισκευή οχημάτων πάνω στο πεζοδρόμιο η στο κατάστρωμα του δρόμου. Π/Δ 78/88 άρθρο 2 παρ.3
6. Η είσοδος από το πεζοδρόμιο στο συνεργείο να γίνεται μόνο από μία είσοδο και όχι από δύο όπως παρανόμως γίνεται και να αναγραφεί στην είσοδο ο αριθμός αδείας.
7. Άμεση απομάκρυνση των καμερών κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που έχετε παρανόμως εγκαταστήσει έξω από το κατάστημα σας. Νόμος 2472/1997 περί προσωπικών δεδομένων.
8. Κόψιμο δένδρων που βρίσκονται στο πεζοδρόμια επειδή εμποδίζουν και δεν φαίνονται οι πινακίδες του καταστήματος.
Να δούμε πότε επιτέλους κάποιος θα ενδιαφερθεί με το πρόβλημά μας.
Φιλικά
Αντώνης Κηλ....
Καυτατζόγλου 26(Πάροδος Κιλκισίου 11Α)






 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη