28 Δεκ 2009

Μειώνουν το μισθό τους στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ


Ο κ. Τάσος Γιαννίτσης και ο κ. Γιάννης Κωστόπουλος πρότειναν στη γενική συνέλευση και έγινε αποδεκτό να μειωθούν οι ετήσιες απολαβές τους κατά 15%.

Έτσι

-η αμοιβή του κ.Τάσου Γιαννίτση από 200.000 ευρώ το έτος μειώνεται στις 170.000 ευρώ το έτος και του κ. Γ. Κωστόπουλου από 270.000 ευρώ το έτος μειώνεται σε 229.500 ευρώ.

Τη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου...
των Ελληνικών Πετρελαίων καθώς και τη μείωση κατά 15% των αμοιβών του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Εκπρόσωποι του δημοσίου ορίσθηκαν ο κ. Αλεξ. Κατσιώτης, κ. Δημ. Λάλας, κ. Δημ. Άμαλος, κ. Γ. Λαχανάς και κ. Α. Μπάνος,εκπρόσωποι της μειοψηφίας ο κ. Θόδωρος Πανταλάκης, πρόεδρος της ΑΤΕ και ο κ. Σπ. Παντελιάς, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ενώ ως εκπρόσωποι της Paneurorean (συμφερόντων Λάτση) παραμένουν οι κ. Θεόδωρος-Αχιλλέας Βάρδας και κ. Γιώργος Καλλιμόπουλος.

Εκτελεστικός πρόεδρος έχει ορισθεί ο κ. Τάσος Γιαννίτσης ενώ διευθύνων σύμβουλος παραμένει ο κ. Γ. Κωστόπουλος. Ο τελευταίος ορίζεται στη θέση αυτή ως εκπρόσωπος του δημοσίου.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη