14 Δεκ 2009

Στην Καβάλα ο Σμόλαρεκ (που θα έφερναν στον Άρη)


Τη μεταγραφική έκπληξη με την απόκτηση του Έμπι Σμολάρεκ πραγματοποίησε η Καβάλα.

Ο διεθνής Πολωνός επιθετικός, ο οποίος ήταν ελεύθερος, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σταύρο Ψωμιάδη και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων στους «Αργοναύτες».

Ο 28χρονος άσος βρισκόταν από την Κυριακή στην Καβάλα και αφού πέρασε ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» ενώ στη διάθεση του Βαγγέλη Γούτη θα τεθεί από τον Ιανουάριο.

Ο Έμπι Σμολάρεκ έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Ψωμιάδη, ο οποίος έκανε το καλύτερο δώρο στον πατέρα του, Μάκη Ψωμιάδη, που την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου έχει τα γενέθλια του.

Ο Πολωνός επιθετικός έχει ένα αξιόλογο βιογραφικό να επιδείξει ενώ κατά καιρούς είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, του Άρη και του ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φέγενορντ, πριν μετακινηθεί το 2005 στην Ντόρτμουντ.

Μετά από δύο χρόνια η Ρασίνγκ Σανταντέρ δαπάνησε περίπου 5 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, όμως ο 28χρονος άσος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έτσι δόθηκε δανεικός στην Μπόλτον, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το τέλος της περασμένης περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχει σημειώσει συνολικά 19 γκολ σε 42 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008.

Πηγή: goal.com
Kαι για να θυμηθούμε καλύτερα...:
Έταξαν Σμόλαρεκ στον Άρη
Αρης - "συμφώνησαν Τσάβι Τόρες και Σμόλαρεκ"
Τι ειπε ο Γιαννης Κοντης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη